Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Džonss: "Varu nokautēt Kalzagi, bet..."

Jānis Pārums

Džonss: "Varu nokautēt Kalzagi, bet..."
Rojs Džonss juniors
Foto: AFP

Bijušais pasaules čempions boksā četrās svara kategorijās 39 gadus vecais amerikānis Rojs Džonss juniors uzskata, ka var nokautēt savu nākamo pretinieku – velsieti Džo Kalzagi, kurš profesionāļa karjerā nav piedzīvojis nevienu zaudējumu.

"Es zinu, ka situ spēcīgāk nekā Bernards Hopkinss," sacīja Džonss, norādot uz to, ka savā iepriekšējā cīņā ar Hopkinsu, Kalzage piedzīvoja nokdaunu. "Taču tas neko nenozīmē. Džefs Leisijs arī sita spēcīgāk par Bernardu, taču nespēja tikt Kalzagem klāt."

"Domāju, ka man ir lieliska iespēja, lai nokautētu Džo Kalzagi, taču apzinos, ka, paļaujoties uz nokautu, labāk ringā neiziet," piebilda Džonss.

Roja Džonsa juniora (52-4, 38KO) un Džo Kalzages (45-0, 32KO) cīņa (svara kategorijā līdz 79.4 kilogramiem) notiks 8. novembrī Ņujorkas "Madison Square Garden" arēnā.

Izmantotie resursi:
allboxing.ru