Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Enco Kalzage: "Pametīšu boksu kopā ar dēlu"

Jānis Pārums

Enco Kalzage: "Pametīšu boksu kopā ar dēlu"
Enco un Džo Kalzages (no labās)
Foto: AP

Boksa treneris Enco Kalzage sarunā ar Lielbritānijas plašsaziņas līdzekļiem atzinis, ka boksā sasniedzis visu, ko vēlējies, tāpēc nolēmis pamest savu iecienīto sporta veidu pēc dēla Džo pēdējās cīņas pret Roju Džonsu junioru.

"Cilvēkam jāmīl tas ar ko viņš nodarbojas, bet es katru dienu domāju par aiziešanu no boksa, jo vairs nemīlu to," izteicās Kalzage. "Varbūt tāpēc, ka sasniedzu un uzvarēju visu, ko varēju uzvarēt, varbūt īpašās boksa politikas dēļ."

"Patiesībā ir tā, ka man katru rītu jāpiespiež sevi darīt to, ko es ar prieku esmu darījis daudzus gadus. Es neesmu gatavs aiziet, bet es vairs to nevaru izturēt. Un tā es jūtos pēc tā, ko esmu sasniedzis," piebilda treneris.

Džo Kalzage iepriekš paziņoja, ka savu pēdējo cīņu aizvadīs pret Roju Džonsu junioru 8. novembrī. "Es gribu aiziet kā neuzvarēts čempions," sacīja Enco dēls.

Izmantotie resursi:
thesun.co.uk