Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Rendona "Grand Slam" palīdz "Nationals" tikt pie panākumam

Juris Miņins
Juris Miņins

Rendona "Grand Slam" palīdz "Nationals" tikt pie panākumam
Entonijs Rendons
Foto: USA Today/Scanpix

Pateicoties Entonija Rendona sestajā iningā izpildītajam četru punktu atisitienam, Vašingtonas "Nationals" svinēja panākumu Augstāko beisbola līgu (MLB) mačā pret Atlantas "Braves" – 6:3.

Aizvadītajā naktī (pēc Latvijas laika) Augstākajās beisbola līgās netika izspēlēts daudz maču, tiesa, vienā no tiem tikās abas Nacionālās līgas Austrumu konferences vadošās komandas, Atlantas "Braves" un Vašingtonas "Nationals". Vašingtonieši pašlaik ir arī "Wild card" ieskaites pirmā komanda, taču būt divīzijas līderu godā, protams, ir gan patīkamāk, gan arī drošāk.

Lai arī Vašingtonas komanda vadībā izvirzījās pirmā, kad pirmajos divos iningos guva pa punktam, Atlantas vienība prata atspēlēties, rezultātu izlīdzinot sestā ininga sākumā (2:2). Tiesa, tieši sestajā iningā savu trešo "Grand Slam" sitienu karjerā veica "Nationals" atsitējs Entonijs Rendons, tādējādi panākot izšķirošo četru punktu pārsvaru, ko atlantieši gan mazliet samazināja, taču sadeldēt nespēja.

Jāpiebilst, ka Entonijam Rendonam šis "Home run" sitiens bija arī 23. raidījums tribīnēs šajā sezonā, kā arī viņš sasniedza karjeras laikā 500 izsisto punktu atzīmi.

Uzvara šajā mačā ir ieskaitīta Patrika Korbina kontā. Viņš uz metēju kalniņa pavadīja sešus iningus, kuros bez diviem pieļautiem sitieniem un zaudētiem punktiem, pieļāva arī vienu brīvgājienu, taču izcēlās ar astoņiem straikautiem.

Savukārt ne tik labs ieraksts statistikā, zaudējums, tika veikts Dalasam Kīkelam, kurš komandai pievienojās vien jūnijā. Viņam tas bija jau ceturtais zaudējums astoņās spēlēs, bet tieši pret Vašingtonu bijušais "Astros" dūzis jaunās komandas sastāvā ir piedzīvojis trīs zaudējumus, vidēji mačā ļaujot gūt 5.08 punktus. Šodien viņš pieļāva sešus atsitienus, zaudēja četrus punktus un četras reizes ļāva pretiniekiem doties uz pirmo bāzi bez sitiena.

Pēc šīs uzvaras Vašingtonas "Nationals" ir samazinājusi atpalicību no pirmajā vietā esošo Atlantas "Braves" komandu un nu abas vienības šķir 4.5 panākumi.

MLB regulārā sezona, 30.07.

ViesiMājniekiRezultāts
BravesNationals3:6
DiamondbacksMarlins6:11
PiratesReds6:11
Blue JaysRoyals7:3
DodgersRockies1:9
TigersAngels7:2
OriolesPadres1:8

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/