Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

MLB atcels pirmssezonas mačus un domā par sezonas starta atlikšanu

Juris Miņins
Juris Miņins

MLB atcels pirmssezonas mačus un domā par sezonas starta atlikšanu
Foto: Zumapress.com/Scanpix

Augstāko beisbola līgu (MLB) klubu īpašnieki šodien konceptuāli ir atbalstījuši ideju par atlikušo pirmssezonas maču atcelšanu un neizslēdz iespēju atcelt arī mačus regulārās sezonas ievadā.

Augstāko beisbola līgu komandas pašlaik Floridas un Arizonas štatos aizvada pirmssezonas treniņnometnes un pārbaudes mačus, taču sakarā ar pieaugušajiem sabiedrības veselības riskiem koronavīrusa COVID-19 dēļ, kas nu ir sasnieguši globālās pandēmijas līmeni, līgas klubu vadītāji ir noorganizējuši telefonkonferenci, kurā vienojušies par šo pirmssezonas maču atcelšanu. Tāpat pastāv ļoti reāla iespēja, ka regulārā sezona arī nesāksies laikā.

Augstāko beisbola līgu regulārajam turnīram bija jāsākas 26. martā.

Tikmēr, kamēr NBA, NHL un MLB čempionāti ir pārtraukuši savu aktīvo darbību, Nacionālā futbola līga (NFL) ir paziņojusi, ka tai nav plāna mainīt ierasto sezonas kalendāru un 2020. gada oficiālā sezona sāksies kā plānots.

Jāpiebilst, ka NFL pašlaik ir dziļa starpsezona un runa ir par jaunā biznesa gada sākšanu, drafta norisi un brīvo aģentu tirgus atvēršanu. Pirmās pārbaudes spēles šajā līgā norisināsies vien gada otrajā pusē.

Tiesa, neskatoties uz Rodžera Gūdela apņēmību nemainīt ierastos plānus, jaunākā informācija liecina par to, ka marta beigās plānotā klubu pārstāvju tikšanās ir atcelta.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/