Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Pārtrūkst "Rays" uzvaru sērija

Juris Miņins
Juris Miņins

Pārtrūkst "Rays" uzvaru sērija
Adams Duvāls gūst izšķirošo punktu
Foto: AFP/Scanpix

Šodien Augstāko beisbola līgu (MLB) čempionātā pārtrūka Tampabejas "Rays" vienības astoņu uzvaru sērija, jo Atlantas "Braves" viņus pieveica ar 9:5.

Tampabejas komanda līdz vakardienām bija "karstākā" vienība visā MLB, jo spēja uzvarēt astoņos mačos pēc kārtas, arī spēle pret Atlantas vienību kopumā gāja diezgan labi, jo līdz astotā ininga pirmajai pusei rezultāts bija neizšķirts – 5:5.

Tiesa, tas, kā izrādījās vēlāk, nebija viss ko šajā mačā "Braves" komanda vēlējās pateikt, jo astotajā iningā viņi guva četrus punktus – vispirms Adams Duvāls no trešās bāzes, pēc Densbija Svansona izslēgšanas no spēles, veica sprintu un sasniedza mājas bāzi, kas izvirzīja mājniekus vadībā, bet vēlāk pa "Home run" sitienam guva arī Tailers Faulerss un Enders Insiarte.

Jāpiebilst, ka Insiarte šajā mačā demonstrēja tiešām iespaidīgu sniegumu, jo bez "Home run" un diviem izsistajiem punktiem viņa kontā bija arī divi skrējieni, četri atsitieni četros mēģinājumos un viens brīvgājiens.

Savukārt individuāli labākais aizvadītajā spēļu kārtā bija Klīvlendas "Indians" metējs Karloss Korasko, kurš 7.2 iningu laikā pieļāva četrus sitienus, guva 11 straikautus un palīdzēja savai vienībai ar 8:1 pārspēt Minesotas "Twins".

MLB regulārā sezona, 28.08.

ViesiMājniekiRezultāts
MarlinsRed Sox7:8
Blue JaysOrioles5:12
White SoxYankees4:5
NationalsPhillies5:4
TwinsIndians1:8
BrewersReds7:9
RaysBraves5:9
DodgersRangers8:4
MetsCubs1:1
AthleticsAstros4:3
TigersRoyals2:6
PiratesCardinals2:5
RockiesAngels3:2
MarinersPadres1:2
DiamondbacksGiants0:1

"Mets" un "Cubs" spēle ir pārtraukta, tiks izspēlēta no 10. ininga.

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/