Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Bamgārners nespēlēs divus mēnešus, "Rangers" atlaiž Kolonu

Juris Miņins
Juris Miņins

Bamgārners nespēlēs divus mēnešus, "Rangers" atlaiž Kolonu
Medisons Bamgārners
Foto: Getty Images/Scanpix

Augstākajās beisbola līgās (MLB) pēdējās dienās ir risinājušies daudzi interesanti notikumi, kas, iespējams, iespējams, ietekmēs spēku komandu samērus ja ne visā sezonā, tad tās ievadā – noteikti.

Jāsāk ar to, ka Sanfrancisko "Giants" metējs Medisons Bamgārners ir lauzis roku un šis savainojums viņam liegs spēlēt vairāk kā divus mēnešus. Šis savainojums tika gūts pārbaudes spēlē pret Kanzassitijas "Royals", kad Vita Merifīlda atsistā bumbiņa trāpīja pa Bamgārnera roku. Pašlaik beisbolistam ir veikta operācija un lauztajā mazajā pirkstiņā ir ievietotas trīs metāla skavas. Jāpiebilst, ka mačs pret "Royals" Bamgārneram bija ieplānots kā pēdējais pirms regulārās sezonas starta.

Pašlaik Sanfrancisko komanda prognozē, ka viņu "dūzis" laukumā varētu atgriezties ne ātrāk kā jūnija sākumā.

Savukārt Teksasas "Rangers" komanda ir atlaidusi vecāko aktīvo beisbolistu, metēju Bartolo Kolonu. 44 gadus vecais spēlētājs tika nolīgts, lai palīdzētu vienībai kā metējs, kurš nāk uz maiņu. Tiesa, tuvojoties sezonas sākuma sastāvu nosaukšanai, "Rangers" ir nolēmuši atlaist veterānu, tajā pašā laikā norādot, ka turpina sarunas ar spēlētāju, lai noslēgt jaunu līgumu.

Ja Kolons, kura sniegums pārbaudes spēlēs gan nebija diez ko pārliecinošs, tiktu iekļauts komandas sākumsastāvā sezonai, viņš saņemtu 1.75 miljonus ASV dolāru.

Tiesa, lai arī Teksasas komanda vēlas redzēt Bartolo Kolonu savās rindās, vairākām citām komandām arī varētu noderēt rezervistu rotācijas spēlētājs, kurš atrisinātu viņu problēmas īsā un vidējā termiņā.

Jāsaka, ka MLB veterāni pēdējās dienās ir dabūjuši pamatīgi ciest, jo aizvakar ar bumbiņu pa galvu dabūja otrais vecākais lielās līgas spēlētājs Ičiro Suzuki. Viņam gan paveicās, ka viņa galvu aizsargāja ķivere un, kā parādīja veselības pārbaudes, viņš nebija cietis un varēs palīdzēt savai Sietlas "Mariners" komandai jau no pirmās regulārās sezonas spēles.

Tikmēr Ičiro tautietis, jaunā Japānas beisbola zvaigzne,

MLB pirmssezona, 24.03.

ViesiMājniekiRezultāts
MetsCardinals7:8
AstrosRed Sox0:6
PhilliesTigers4:1
Blue JaysYankees6:13
YankeesBraves8:3
MarlinsNationals4:3
RaysPirates5:7
BrewersAthletics10:5
IndiansRangers10:3
White SoxDodgers7:3
PadresReds6:2
DiamondbacksAngels15:9
RyalsDiamondbacks4:4
TwinsOrioles12:4
GiantsRiver Cats5:6
CubsMariners3:7
RockiesCubs0:3

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/