Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Brentlija divi "Home run" nodrošina "Astros" piekto panākumu pēc kārtas

Juris Miņins
Juris Miņins

Brentlija divi "Home run" nodrošina "Astros" piekto panākumu pēc kārtas
Maikls Brentlijs
Foto: AFP/Scanpix

Maikls Brentlijs vakardienas Augstāko beisbola līgu (MLB) mačā pret Teksasas "Rangers" divreiz raidīja bumbiņu ārpus laukuma, palīdzot savai Hjūstonas "Astros" izcīnīt piekto panākumu pēc kārtas.

Lai arī uz šo brīdi Teksasas komandas nez vai var saukt par līdzvērtīgām pretiniecēm, jo "Rangers" atpaliek no "Astros" par 13 uzvaru tiesu, štata duelis vienmēr ir aktuāls, tāpēc šīs spēles var saukt par principiālām.

Vakardienas mačā par galveno varoni kļuva Maikls Brentlijs, kurš divreiz raidīja bumbiņu ārpus laukuma. Viņam kompāniju sastādīja Hosē Altuve, kurš arī uz maču atnākušajiem līdzjutējiem uzdāvināja bumbiņu. Savukārt Rogerio Armenteross piedzīvoja savu debiju kā MLB sākumsastāva metējs, aizvadot piecus iningus, kuru laikā pieļāva divus atsitienus un zaudēja tikai vienu punktu, paralēli izslēdzot no cīņas sešus atsitējus.

Spēle noslēdzās ar rezultātu 5:3 un tas bija piektais Hjūstonas "Astros" panākums pēc kārtas. Savukārt Teksasas "Rangers" neveiksmju sērija tādējādi ir pagarinājusies jau līdz septiņiem mačiem.

Runājot par citām spēlēm, Minesotaas "Twins" spēlētājs Makss Keplers kļuva par dienas rezultatīvāko beisbolistu, kurš spēja gan otrajā iningā raidīt bumbiņu ārpus laukuma, gūstot trīs punktus, gan devītajā iningā, kad rezultātu jau bija izlīdzinājis Eire Adrianza, izrāva uzvaru savai komandai pār Oklendas "Athletics" – 7:6.

Savukārt Amerikas līgas rezultatīvākais spēlētājs Maiks Trauts vakardienas mačā starp Losandželosas "Angels" un Sietlas "Mariners" izcēlās ar "Home run", palīdzot losandželosiešiem uzvarēt ar 9:3. Šis raidījums Trautam arī dod lielāku atrāvienu Amerikas līgas "atsišanas karaļa" cīņā, jo nu viņam ir 31 "Home run", bet tuvākajam sekotājam, Edvinam Enkarnasionam no Ņujorkas "Yankees" ir par diviem raidījumiem mazāk.

MLB regukārā sezona, 21.07.

ViesiMājniekiRezultāts
CardinalsReds3:1
RockiesYankees8:4
Red SoxOrioles0:5
Whiite SoxRays2:4
RoyalsIndians4:5
Blue JaysTigers3:4
PhilliesPirates2:1
RangersAstros3:5
AthleticsTwins6:7
PadresCubs5:1
MetsGiants2:3
MarlinsDodgers0:9
BrewersDiamondbacks7:4
AngelsMariners9:3
NationalsBraves1:7

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/