Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Lincekams tiek pie otrās labākā metēja balvas

Juris Miņins
Juris Miņins

Lincekams tiek pie otrās labākā metēja balvas
Tims Lincekams
Foto: AP/Scanpix

Par Augstāko beisbola līgu (MLB) Nacionālās līgas labāko pičeri, jau otro sezonu pēc kārtas, šodien tika atzīts Sanfrancisko "Giants" metējs Tims Lincekams, aiz sevis atstājot abus divus Sentluisas "Cardinals" metējus, Krisu Kārpenteru un Adamu Vainvraitu.

25 gadus vecais Tims Lincekams izcīnīja savu otro Saja Janga balvu divu sezonu laikā, atkārtojot Rendija Džonsona sasniegumu, kurš bija pirmais metējs, kuram izdevās izcīnīt divas balvas pēc kārtas. Jāpiebilst, ka šogad pirmās trīs balsojuma vietas šķīra vien 10 punkti, kas ir visu laiku mazākā atstarpe. Tima Lincekama kontā šajā sezonā 32 spēles, 15 uzvaras, 7 zaudējumi, 261 straikauts, un vidēji pieļāva 2.48 skrējienus.

Otrajā vietā ierindojās Kriss Kārpenters, bet trešais palika Adams Vainvraits, abi Sentluisas "Cardinals" spēlētāji. Tāpat tika balsots arī par Havjeru Vaskezu (Atlantas "Braves") un Denu Heirenu (Arizonas "Diamondbacks").

Atgādināsim, ka par Amerikas līgas labāko metēju pirms divām dienām tika atzīts Kanzassitijas "Royals" pičeris Zaks Greinkī. Pašlaik MLB vēl nav paziņojuši divu galveno balvu ieguvējus – Amerikas un Nacionālās līgas vērtīgākos spēlētājus. Tie tiks noteikti, attiecīgi, 23 un 24. novembrī.

Izmantotie resursi:
espn.go.com

     [+] [-]

, 2009-11-19 20:55, pirms 15 gadiem
domāju, ka viens noteikti būs Alberto Puhols.

     [+] [-]

, 2009-11-19 21:00, pirms 15 gadiem
Leons_Dravnieks rakstīja: domāju, ka viens noteikti būs Alberto Puhols.
Katrā gadījumā izredzes viņam ir ļoti labas.