Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

"Dodgers" sagrauj "Phillies", "Giants" - vēl iespaidīgāk "Rockies"

Juris Miņins
Juris Miņins

"Dodgers" sagrauj "Phillies", "Giants" - vēl iespaidīgāk "Rockies"
Brendons Kraufords
Foto: USA Today/Scanpix

Koudijs Belindžers vakardienas Augstāko beisbola līgu (MLB) čempionāta spēlē starp Losandželosas "Dodgers" un Filadelfijas "Phillies" divreiz raidīja bumbiņu skatītāju rindās, palīdzot Kalifornijas vienībai izcīnīt uzvaru ar 16:2. Savukārt Brendons Kraufords ar astoņiem punktiem lika labus pamatus Sanfrancisko "Giants" uzvarai pār Kolorado "Rockies" (19:2).

Izskatās, ka Losandželosas "Dodgers" pēc īsa vājuma brīža atkal ir atgriezušies, jo nu komanda ir izcīnījusi trešo uzvaru pēc kārtas, turklāt aizvadītajā naktī (pēc Latvijas laika) viņi pie panākuma tika ļoti pārliecinoši , jo ar 16:2 tika pārspēti Filadelfijas "Phillies".

Lai arī tieši "Phillies" vadībā izvirzījās pirmie, sestajā iningā "Dodgers" eksplodēja, guva sešus punktus, "aizbēga" no saviem konkurentiem un atpakaļ vairs neatskatījās. Par mača rezultatīvāko spēlētāju kļuva Enrika Hernandezs, kurš izsita trīs punktus un bija viens no sešiem losandželosiešiem, kuri šajā cīņā guva vairāk par vienu punktu.

Savukārt Koudijs Belindžers divreiz, piektajā un septītajā iningā, raidīja bumbiņu tribīnēs un turpināja savu neklātienes cīņu par MLB "Home run" čempiona titulu ar Kristianu Jeliču no Milvokī "Brewers". Uz šo brīdi Jeličam ir 31 "Home run", bet Belindžers no viņa atpaliek par vienu veiksmīgu sitienu.

Jāpiebilst, ka Milvokī komanda vakardien piedzīvoja otro zaudējumu pēc kārtas, ar 2:4 piekāpjoties šībrīža MLB "karstākajai" komandai Atlantas "Braves", kuriem šis bija jau piektais panākums pēc kārtas.

Pie graujoša panākuma tika arī Sanfrancisko "Giants", kuri ar 19:2 pārspēja Kolorado "Rockies". Par mača galveno varoni kļuva "Giants" spēlētājs Brendons Kraufords, kurš sešas reizes devās uz atsitēja pozīcijām un piecreiz veiksmīgi bumbiņu arī atsita, divreiz to nosūtot skatītājiem un kopumā gūstot astoņus punktus.

Tiesa, tā bija tikai viena no divām abu komandu spēlēm šajā spēļu dienā. Otrajā mačā Sanfancisko vienība izcīnīja pieticīgāku panākumu – 2:1.

Visbeidzot, Sentluisas "Cardinals" parūpējās par trešo sagrāvi šajā spēļu dienā, ar 7:0 pārspējot savus tiešos konkurentus Nacionālās līgas Centrālajā divīzijā, Pitsburgas "Pirates". Jāpiebilst, ka gan Sentluisas, gan Sanfrancisko komandas pašlaik ieņem pirmās divas pozīcijas Nacionālās līgas "Wild card" ieskaitē, t.i., tās ir divas labākās komandas, kuras nav divīziju līderes un, ja vien regulārā sezona noslēgtos šodien, tad abas vienības iekļūtu izslēgšanas mačos.

MLB regulārā sezona, 15.07.

ViesiMājniekiRezultāts
GiantsRockies19:2
DodgersPhillies16:2
RaysYankees5:4
Tigersindians6:8
Blue JaysRed Sox8:10
RedsCubs6:3
BravesBrewers4:2
White SoxRoyals2:5
PiratesCardinals0:7
GiantsRockies2:1
AstrosAngels6:9

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/