Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

"Mariners" tiek galā ar "Red Sox"

Juris Miņins
Juris Miņins

"Mariners" tiek galā ar "Red Sox"
Denārds Spans
Foto: AFP/Scanpix

Sietlas "Mariners" aizvadītajā naktī ar 7:6 pārspēja Augstāko beisbola līgu (MLB) vienu no spēcīgākajām komandām, Bostonas "Red Sox".

Sietlas "Mariners" šajā sezonā jau vairākos mačos ir izdevies tikt pie panākuma ar viena punkta pārsvaru, taču aizvadītajā spēļu kārtā savu 22. šāda veida uzvaru viņi izcīnīja, kā saka, ar stilu.

Mačā pret šobrīd uzvarām bagātāko sezonas komandu, Bostonas "Red Sox", vēl mača astotajā iningā "Mariners" atradās iedzinējos, taču uz maiņu nākušais Denārds Spans prata veikt dubultsitienu, kā rezultātā mājas bāzi sasniedza Endrjū Romeins un Bens Geimels, tādējādi no 5:6 panākot 7:6.

Jāpiebilst, ka mača iesākumā Sietlas komanda bija izvirzījusies vadībā ar 3:0, taču trešā ininga laikā viņi ne tikai zaudēja šo pārsvaru, bet arī paši nonāca iedzinējos ar triju punktu deficītu, ko atspēlēt, kā minēts iepriekš, izdevās vien pirmspēdējā spēles cēlienā.

Tāpat ir jāpiemin Sandjego "Padres" panākums pret Atlantas "Braves" ar 9:3. Uzvarētāju labā četrus punktus guva Fredijs Gelviss, turklāt, viņam izdevās tikt pie atsitieniem visos piecos savos uzbrukuma izgājienos.

Visbeidzot, Ņujorkas "Yankees", komanda, kurai ir labākā uzvaru un zaudējumu bilance visā līgā, ar 5:0 pieveica Tampabejas "Rays". Šo maču ņujorkiešiem uz metēju kalniņa sāka debitants Džonatans Loaisaiga, kurš piecu iningu laikā pieļāva trīs atsitienus, četrus brīvgājienus, taču punktus nezaudēja un tika pie sešiem straikautiem.

MLB regulārā sezona, 15.06.

ViesiMājniekiRezulltāts
MarlinsOrioles2:0
RaysYankees0:5
RedsPirates2:3
NationalsBlue Jays5:6
TwinsIndians6:3
PadresBraves9:3
RockiesRangers9:5
TigersRed Soc4:3
PhilliesBrawes2:13
AstorsRoyals7:3
CubsCardinals13:5
AngelsAthletics8:4
MetsDiamondbacks3:7
Red SoxMariners6:7
GiantsDodgers2:3

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/