Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

"Brewers" uzvar un noķer "Astros"

Juris Miņins
Juris Miņins

"Brewers" uzvar un noķer "Astros"
Raiens Brauns
Foto: AFP/Scanpix

Šodien Milvokī "Brewers" izcīnīja savu trīspadsmito uzvaru Augstāko beisbola līgu (MLB) 2018. gada pirmssezonas pārbaudes spēlēs, tādējādi šajā rādītājā "noķerot" Hjūstonas "Astros".

Milvokī komanda tikās ar Čikāgas "White Sox" un jāsaka, ka neatstāja čikāgiešiem nekādas cerības uz panākumu, jo jau pirmajos divos iningos, pateicoties Kārsona Flumera neveiksmīgajam sniegumam, viņi guva septiņus punktus, noņemot no dienas kārtības jebkādus jautājumus par iespējamo uzvarētāju.

Jāsaka, ka par mača galveno varoni kļuva 2011. gada Nacionālās līgas MVP Raiens Brauns, kurš pirmajā iningā izcēlās ar "Home Run", bet otrajā iningā vēlreiz bumbiņu raidīja tribīnēs, taču šoreiz jau ar pilnām bāzēm, ko sauc par "Grand Slam" sitienu. Tādējādi Brauna kontā, kurš uz atsišanu izgāja divas reizes, bija pieci gūti punkti. Džeiks Heidžers bija otrs beisbolists, kurš uzvarētāju rindās guva vairāk kā vienu punktu.

Čikāgas komanda spēles ceturtajā iningā gan trīs punktus atspēlēja, taču ar to bija par maz, lai sašķobītu "Brewers" pozīcijas. Jāpiebilst, ka Kārsonam Flumeram šis pirmssezonā ir jau cetrutais zaudējums šajā starpsezonā.

Jāsaka, ka Milvokī komandai aizvadītajā pārbaudes spēļu cēlienā arī mazliet paveicās, jo konkurentu neveiksmes viņiem ļāva ne tikai kļūt par vienīgajiem Kaktusu līgas līderiem, bet arī panākt Hjūstonas "Astros" gūto pārbaudes maču uzvaru ziņā.

Hjūstonieši, Greipfrūtu līgas līderi, ar 1:3 piekāpās Sentluisas "Cardinals". Jāsaka, ka visus trīs punktus Teksasas komanda zaudēja brīdī, kad uz metēju kalniņa atradās Džastins Verlanders, kurš pieļāva divus "Home Run" sitienus.

Savukārt Čikāgas "Cubs", kas Milvokī komandai min uz pēdām Kaktusu līgā, piekāpās Kanzassitijas "Royals" ar 6:7. Šajā mačā ar trim gūtajiem punktiem izcēlās gan čikāgiešu līderis Entonijs Rizon, gan Kanzassitijas komandas rezervists Frenks Švindels.

MLB pirmssezona, 14.03.

ViesiMājniekiRezultāts
CardinalsAstros3:1
YankeesOrioles4:7
Red SoxTwins2:1
PhilliesBraves3:5
RaysPirates9:3
MetsMarlins1:5
AngelsIndians0:7
CubsRoyals6:7
White SoxBrewers3:11
RedsDiamondbacks3:7
GiantsMariners4:5
RockiesDodgers6:11

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/