Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

"Dogers" kā pirmie iekļūst izslēgšanas mačos, MVP Jeličam sezona beigusies

Juris Miņins
Juris Miņins

"Dogers" kā pirmie iekļūst izslēgšanas mačos, MVP Jeličam sezona beigusies
Korijs Sīgers
Foto: USA Today/Scanpix

Aizvadītajā naktī par pirmo Augstāko beisbola līgu (MLB) komandu, kurai ir izdevies garantēt vietu izslēgšanas mačos, kļuva Losandželosas "Dodgers", bet aizvadītās sezonas Nacionālās līgas MVP Kristians Jeličs guva savainojumu, kura dēļ šosezon vairs nespēlēs.

Losandželosas "Dodgers", kas jau labu laiku ir šīs sezonas labākā Nacionālās līgas komanda, aizvadītajā naktī pirmo reizi sezonā tikās ar Baltimoras "Orioles" komandu, kas ir viena no Amerikas līgas vājākajām vienībām un, pateicoties Vokera Bērlija 11 straikautiem un Korija Sīgera pieciem izsistajiem punktiem (gūti arī divi "Home run"), izcīnīja uzvaru ar 7:3.

Šī uzvara losandželosiešiem arī nodrošināja uzvaru 2019. gada sezonas Nacionālās līgas Rietumu divīzijā, kas vienlaicīgi arī ir garantējis "Dodgers" vietu izslēgšanas mačos. Losandželosas "Dodgers" šī bija jau septītā uzvara Rietumu divīzijā pēc kārtas un viņi ir arī pirmie, kam šosezon ir izdevies nodrošināt savu dalību MLB pēcsezonas mačos.

Savukārt citai Nacionālās līgas komandai, Milvokī "Brewers" gan prāts nebija tik priecīgs un šoreiz tas nebija dēļ spēles iznākuma, jo viņi ar 4:3 pārspēja Maiami "Marlins", bet gan tāpēc, ka šajā cīņā ceļgala savainojumu guva iepriekšējās sezonas līgas MVP un arī viens no šīssezonas labākajiem spēlētājiem Kristians Jeličs.

Savainojums tika gūts pēc tam, kad bumbiņa, kas pēc atsitena lidoja nevis laukumā, bet pretējā virzienā, atsitās pret spēlētāja ceļgalu. Kā vēlāk izrādījās, tad Jeličs ir guvis ceļgala bļodiņas plīsumu un, lai arī komanda vēl veiks papildus izmeklējumus, lai noskaidrotu vai ir nepieciešama tūlītēja operācija, jau pašlaik ir zināms, ka Jeličam sezona ir beigusies.

Kristians Jeličs šajā sezonā atsita 32.9% no viesiem metieniem, guva 44 "Home run" (trešais labākais rādītājs visā MLB), izsita 97 punktus, bet pats guva tieši 100 punktus.

MLB regulārā sezona, 10.09.2019.

ViesiMājniekiRezultāts
CardinalsRockies1:2
YankeesTigers11:12
BravesPhillies5:6
DodgersOrioles7:3
Red SoxBlue Jays3:4
DiamondbacksMets2:3
BrewersMarlins4:3
NationalsTwins0:5
RaysRangers5:3
AthleticsAstros21:7
PiratesGiants4:5
IndiansAngels8:0
CubsPadres8:9
RedsMariners3:4

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/

     [+] [-]

, 2019-09-11 13:24, pirms 5 gadiem
Kur tad Jeličš atradās, ja bumbiņa, lidojot pretējā virzienā laukumam, atsitās pret viņa ceļgalu?