Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Guzmana trīs "Home run" palīdz sakaut "Yankees", "Red Sox" uzvar ar 19:12

Juris Miņins
Juris Miņins

Guzmana trīs "Home run" palīdz sakaut "Yankees", "Red Sox" uzvar ar 19:12
Ronalds Guzmans
Foto: USA Today/Scanpix

Pateicoties Ronalda Guzmana trim "Home run" sitieniem Teksasas "Rangers" vakardienas Augstāko beisbola līgu (MLB) spēlē ar 12:7 pārspēja Ņujorkas "Yankees".

Nedaudz vairāk kā nedēļu pēc tam kā Stīvs Pīrss bija guvis trīs "Home run" pret Ņujorkas "Yankees", debitants Ronalds Guzmans to izdarīja vēlreiz, kļūstot par pirmo debitantu MLB vēsturē, kuram tas ir izdevies. Savā pirmajā izgājienā uz atsišanu Guzmans netika uz pirmo bāzi, jo aizsardzība nospēlēja teicami, taču pēc tam trīs reizes Dominikānas Republikas atsitējs izcēlās ar solo "Home run" sitieniem, ierakstot savu vārdu vēsturē.

Jāpiebilst, ka līdz šai dienai Guzmanam bija izdevies gūt vien deviņus "Home run" sitienus.

Tiesa, Guzmans nebija vienīgais, kurš sagādāja ņujorkiešiem galvassāpes. Adrians Beltre ar diviem sitieniem tika pie četriem punktiem, bet vēl trīs RBI guva Elviss Andruss un, jāatzīst, ka tas bija pārāk jaudīgi priekš šīs dienas "Yankees" komandas.

Ņujorkas komandai spēli uz metēju kalniņa sāka Mašahiro Tanaka, taču pēc piektā ininga tika nomainīts, jo šajā laikā bija jau zaudējis sešus punktus. Pēc viņa nākušajiem metējiem gan nekas labāk nevedās un viņi atlikušajos četros iningus zaudēja vēl tikpat punktus.

Tāpat noteikti ir jāpiemin Bostonas "Red Sox" un Baltimoras "Orioles" spēle, kurā abas komandas nodemonstrēja ārkārtīgi jaudīgu spēli uzbrukumā, jo kopumā abas komandas bija guvušas 31 punktu, bostoniešiem uzvarot ar 19:12.

Savukārt Sentluisas "Cardinals" spēlētājs Mets Kārpenters gan šajā sezonā turpina lidināt bumbiņas, vienu pēc otras, skatītāju rindās. Mačā pret Kanzassitijas "Royals", kuru Sentluisa uzvarēja ar 7:0, Kārpenters jau 32. reizi sezonā neviena netraucēts varēja apskriet apkārt spēles laukumam. Tas, jāpiebilst, ir Nacionālās līgas labākais rādītājs. Savukārt visā MLB šobrīd pirmo vietu ar 35 "Home run" sitieniem ieņem Bostonas "Red Sox" atsitējs Džeidī Martinezs.

MLB regulārā sezona, 10.08.

ViesiMājniekiRezultāts
NationalsCubs2:3
Red SoxOrioles19:12
RangersYankees12:7
RaysBlue Jays7:0
TwinsTigers3:5
DiamondbacksReds0:3
MetsMarlins6:2
BrewersBraves1:10
IndiansWhite Sox0:1
MarinersAstros5:2
CardinalsRoyals7:0
DodgersRockies4:5
AthleticsAngels3:4
PhilliesPadres0:2
PiratesGiants10:13

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/

     [+] [-]

, 2018-08-11 11:16, pirms 6 gadiem
Rezultatīvas spēles..