Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Otani izgāžas pret Meksikas komandu

Juris Miņins
Juris Miņins

Otani izgāžas pret Meksikas komandu
Šohei Otani
Foto: AFP/Scanpix

Japānas beisbolists Šoheis Otani turpina savu ceļu uz Augstāko beisbola līgu (MLB) iekarošanu, kas viņam gan nedodas pārāk viegli, jo kārtējā spēlē viņš bija nepārliecinošs cīņā pret Meksikas līgas komandu.

Losandželosas "Angels", kā jau tas pārbaudes maču laikā ir ierasts, aizvadīja divus mačus. Vienā cīņā viņiem pretī stājās Čikāgas "Cubs", bet otrajā mačā Kalifornijas komandas pretinieki bija Tihuanas "Toros", kas ikdienā spēlē Meksikas līgā (LMB), kas ir atzīta kā AAA līmeņa līga. Jāpiebilst, ka "Toros" ir LMB 2017. gada čempioni.

Maču pret Meksikas komandu uz metēju kalniņa sāka japānis Šoheis Otani, kuram bija ieplānoti četri iningi un 60 metieni, taču viņš jau trešo iningu noslēdza ar 64 metieniem. Kopumā pret zemāko līgu komandu Otani pieļāva piecus atsitienus un vienu brīvgājienu uz pirmo bāzi, kā arī kopumā zaudēja sešus punktus.

Uz šo brīdi Otani, kurš uz MLB atnāca kā viens no pēdējo gadu talantīgākajiem un unikālākajiem beisbolistiem, jo spēj vienlīdz labi spēlēt kā metēja, tā arī atsitēja pozīcijā, kā metējs septiņos iningos ir zaudējis desmit punktus, bet kā atsitējs spējis gūt atsitienu vien vienā no 11 mēģinājumiem.

Jāpiebilst, ka pati spēle noslēdzās ar rezultātu 8:7 Tihuanas "Toros" labā. Tā gan viņiem nav vienīgā spēle pret MLB komandām, jo šajā pavasarī viņu kalendārā ir ierakstītas spēles pret Losandželosas "Dodgers", Sandjego "Padres" un Sinsinati "Reds".

Interesanti, ka arī pavasara pārbaudes spēlē pret Čikāgas "Cubs" losandželosieši piekāpās saviem pretiniekiem ar 1:6.

Tāpat jāpiemin, ka savu piekto uzvaru pārbaudes spēlēs izcīnīja Pitsburgas "Pirates", kas ar 5:4 pārspēja Filadelfijas "Phillies". Lietuvietis Dovids Neverausks šajā mačā aizvadīja divus iningus, kuru laikā izcēlās ar trim straikautiem, taču diviem sitieniem, vienu pieļautu brīvgājienu un vienu zaudētu punktu.

MLB pirmssezona, 09.03.

ViesiMājniekiRezultāts
CardinalsAstros2:4
MetsTigers4:4
PiratesPhillies5:4
Red SoxMarlins4:5
TwinsRays4:3
OriolesBlue Jays5:8
DiamondbacksRoyals7:2
AthleticsBrewers2:0
AngelsCubs1:6
RoyalsDodgers4:6
MarinersGiants7:10
White SoxPadres0:2
IndiansRockies8:5
YankeesBraves1:3
RangersReds3:6

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/