Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Ņujorkas žurka saceļ traci beisbola komandas ierakumos

Emils Ozerinskis

Ņujorkas žurka saceļ traci beisbola komandas ierakumos
Ņujorkas "Mets" beisbolists Francisko Lindors. Foto: AFP/Scanpix

ASV beisbola augstākajā līgā MLB aizvadītajā naktī Ņujorkas "Mets" veica atspēlēšanos pret Arizonas "Diamondbacks", uzvarot spēli ar 5:4. Tomēr mačs izcēlās ar starpgadījumu, kas sacēla traci uz "Mets" komandas rezervistu soliņa. Kas bija šī trača iemesls?

Spēles septītajā īningā Ņujorkas "Mets" atradās iedzinējos ar rezultātu 2:4. Tobrīd uz komandas soliņa sākās pamatīgs izbīlis, liekot daļai komandas spēlētāju skriet uz stadiona tuneli, kur notika kāds tobrīd neizskaidrojams starpgadījums. Skatītājiem no malas šis tracis visnotaļ izskatījās pēc potenciāla kautiņa spēles dalībnieku starpā. Tomēr pēc spēles sniegtais skaidrojums izrādījās vēl interesantāks.

Īsi pēc starpgadījuma "Mets" ierakumos, uz bāzes stājās Puertoriko beisbolists Francisko Lindors, kurš veica atsitienu "mājas skrējienam", ļaujot Ņujorkas komandai izlīdzināt spēles rezultātu (4:4). Mača beigās "Mets" tika pie panākuma ar 5:4, bet Lindors preses konferencē tika aicināts izskaidrot situāciju uz komandas rezervistu soliņa.

"Tas bija smieklīgi. Teicu, ka nekad neesmu redzējis Ņujorkas žurku. Skrējām to apskatīt. Viņš (Džefs Maknīls) kļuva nikns un teica, ka tā nav žurka - tas ir jenots," savu versiju par notikušo izteica Lindors.