Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Strasbūrs, Hārpers atgriežas "Nationals" rindās un pieveic čempionus

Juris Miņins
Juris Miņins

Strasbūrs, Hārpers atgriežas "Nationals" rindās un pieveic čempionus
Stīvens Strasbūrs
Foto: AFP/Scanpix

Stīvens Strasbūrs aizvadītajā naktī pirmo reizi šajā starpsezonā devās Vašingtonas "Nationals" komandas sākumsastāvā un palīdzēja tai Augstāko beisbola līgu (MLB) pirmssezonas pārbaudes mačā ar 8:1 pārspēt Hjūstonas "Astros".

Viens no Vašingtonas "Nationals" līderiem un arī labākajiem metējiem visā MLB Stīvens Strasbūrs beidzot debitēja šīssezonas pārbaudes spēlē, "Greipfrūtu līgas" mačā pret esošajiem čempioniem Hjūstonas "Astros". Apzīmējums "beidzot" tiek lietots tamdēļ, ka Strasbūrs pirmīt bija atteicies doties uz pavasara līgu, tā vietā izvēloties aizvadīt treniņu "Nationals" bāzē.

Savā pirmajā spēlē šajā sezonā, jāsaka, Strasbūrs izskatījās gana pārliecinošs, jo divos iningos, ko viņš pavadīja uz metēju kalniņa, bijušais drafta pirmais numurs vairākas reizes pietuvojās 100 jūdzes/stundā mestās bumbiņas ātruma atzīmei. Kopumā 17 no 29 viņa metieniem sasniedza mērķi un trīs reizes viņš bija pārāks par atsitējiem, tiesa, viņš pieļāva arī trīs atsitienos un zaudēja vienu punktu.

Jāpiebilst, ka pēc nomaiņas, kas bija pirms trešā ininga, metējs nedevās vis uz rezervistu soliņu, bet gan uz metēju iesildīšanās zonu, kur brīvā formā izpildīja vēl vairākus metienus.

Šajā spēlē bez Strasbūra Vašingtonas komandas sastāvā atgriezās arī Braiss Hārpers, kuram nesen tika noņemts ieaugušais kājas lielā pirksta nags. Spēlējot nozīmētā atsitēja ampluā, Hārpers, divreiz izejot uz atsišanu, gan šoreiz palika tukšā.

Pievēršoties pašai spēlei, jāsaka, ka tās liktenis tika izšķirts piektajā iningā, kad ļoti neveiksmīgi spēlēja "Astros" aizsardzība, pieņemot ne tikai nepareizos lēmumus, bet arī kļūdoties izpildījumā un tas ļāva "Nationals" gūt septiņus punktus. Par spēles rezultatīvāko beisbolistu kļuva vašingtonietis Kelvins Gutjerezs, kura kontā divi gūti punkti.

MLB pirmssezona, 03.03.

ViesiMājniekiRezultāts
CardinalsBraves2:9
YankeesRed Sox5:3
RaysTigers7:4
NationalsAstros8:1
OriolesPhillies4:2
PhilliesPirates3:4
MetsMarlins0:1
TwinsBlue Jays8:13
GiantsIndians13:4
White SoxRoyals9:5
PadresAthletics10:4
RedsCubs4:7
DiamondbacksDodgers6:14
RangersGiants4:9
BrewersRockies6:5
AngelsMariners2:4

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/