Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Pēc 220 spēļu pārtraukuma "Yankees" piedzīvo sauso zaudējumu

Juris Miņins
Juris Miņins

Pēc 220 spēļu pārtraukuma "Yankees" piedzīvo sauso zaudējumu
Foto: USA Today/Scanpix

Augstāko beisbola līgu (MLB) komanda Ņujorkas "Yankees" 220 mačus pēc kārtas spēja gūt vismaz vienu punktu, taču šonakt šai sērijai pienāca gals, jo Teksasas "Rangers" viņus pārspēja ar 7:0.

Spējot gūt vismaz punkti 220 mačos pēc kārtas, Ņujorkas "Yankees" komanda uzstādīja otro visu laiku garāko savas franšīzes rekordu (rekords ir 308 mači pagājušā gadsimta trīsdesmitajos gados, kad komandā spēlēja leģendārais Beibs Rūts), taču šodien Maiks Mainors un viņa kolēģi šo sēriju pārtrauca.

Ņujorkas komanda, lai gan veica sešus veiksmīgus atsitienus, nespēja gūt punktus, bet Mainora kontā 7.1 ininga laikā bija pieci straikauti un tikai viens brīvgājiens, kas lieku reizi atgādināja ņujorkiešiem, ka maiņu perioda izskaņā bija labāk jāapdomā metēja iegūšana savās rindās (tādas baumas arī cirkulēja).

Delino Dešīldss šajā spēlē izsita trīs punktus un bija rezultatīvākais mača spēlētājs, Tiesa, viņa atsitiens notika astotajā iningā, kad rezultāts jau bija 3:0. Līdz astotajam iningam komandas cīnījās diezgan līdzīgi, jo teksasieši bija priekšā vien ar 2:0.

Jāpiebilst, ka iepriekšējo reizi, kad Ņujorkas "Yankees" nevarēja gūt punktus, viņiem priekšā stājās principiālie pretinieki Bostonas "Red Sox" un Kriss Seils.

Savukārt individuāli par dienas varoni var saukt Losandželosas "Dodgers" spēlētāju Džoku Pedersenu, kurš ne tikai divreiz raidīja bumbiņu ārpus laukuma un izsita piecus punktus, bet arī lieliski darbojās aizsardzībā, neļaujot pretiniekiem gūt "Home run". Tiesa, diena viņam nebeidzās uz pozitīvas nots, jo pēc tam kā viņš "nozaga" Čārlijam Blekmonam iespēju netraucētam apskriet apkārt laukumam, spēlētājs guva pamatīgu sasitumu, kas vēlāk izrādījās preses muskulatūras kontūzija. Tiesa, pēc mediķu palīdzības ir kļuvis zināms, ka Pedersenam šī savainojuma dēļ nevajadzēs izlaist spēles.

Jāpiebilst, ka "Dodgers" šajā mačā vinnēja ar 16:9. Savukārt Hjūstonas "Astros" ar 3:2 pārspēja Milvokī "Brewers". Tādējādi pašlaik MLB ir izveidojusies var teikt, ka trīsvadība, jo "Yankees" un "Astros" dala pirmo vietu, bet "Dodgers" no viņiem atpaliek par 0.5 panākumiem, t.i., viņi ir aizvadījuši par vienu maču vairāk. Līdz regulārās sezonas noslēgumam ir palikušas nedaudz vairāk kā 20 spēles.

MLB regulārā sezona, 02.09.

ViesiMājniekiRezultāts
GiantsCardinals1:3
RangersYankees7:0
MetsNationals7:3
OriolesRays4:5
TwinsTigers4:3
Blue JaysBraves3:6
PhilliesReds7:1
MarinersCubs1:5
AstrosBrewers3:2
PadresDiamondbacks7:14
White SoxIndians3:11
RockiesDodgers9:16

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/