Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

MLB pastarīšu duelī uzvar "Royals"

Juris Miņins
Juris Miņins

MLB pastarīšu duelī uzvar "Royals"
Foto: USA Today/Scanpix

Aizvadītajā Augstāko beisbola līgu (MLB) spēļu kārtā savā starpā maču aizvadīja divas vājākās līgu komandas, Baltimoras "Orioles" un Kanzassitijas "Royals". Uzvaru šajā cīņā ar 9:2 izcīnīja "Royals".

Lai arī dažu iepriekšējo sezonu gaitā kā Baltimora, tā Kanzassitija spēja demonstrēt visnotaļ saturīgu beisbolu, kas viņiem deva iespējas ne tikai pacīnīties par dalību izslēgšanas mačos, bet arī tikt pie Pasaules sērijas čempionu titula (Kanzassitijai), šogad abas komandas ir nokritušas uz līgas "pagrabu", proti, ieņem divas pēdējās pozīcijas visā MLB.

Tiesa, regulārā sezona vēl nav galā un komandām, grib tās to vai nē, bet ir jāspēlē un jāmēģina risināt savi lokālie uzdevumi.

Kanzassitijas komandai šajā bēdīgajā laikā viens cerību stariņš ir parādījies metēja Breda Kellera personā, kurš, lai arī spēli sāka ar pieļautu "Home run", kopumā aizvadīja nu jau kārtējo labo spēli, astoņu iningu laikā zaudējot tikai divus punktus (četri sitieni, četri straikauti). Jāpiebilst, ka pēdējās četrās spēlēs viņš ir ticis pie trim uzvarām, vidēji mačā zaudējot vien 2.16 punktus.

Tiesa, bez uzbrukuma šo maču uzvarēt nevarētu un tāpēc ir jāizceļ Raiena O’Hērna trīs atsitieni un četri gūtie punkti, kā arī Hantera Dozjēra divi izsistie skrējieni, bet Vits Merifīlds izcēlās ar trim skrējieniem.

Protams, ka abām komandām uzvaras un zaudējumi sportiskajā ziņā neko būtiski nemaina, jo abas vēl nav sasniegušas pat 45 uzvaru robežu, tiesa Kanzassitijas "Royals" komanda ar šo panākumu ir attālinājusies no Baltimoras "Orioles", kas atrodas pēdējā vietā, par 3.5 uzvarām.

MLB regulārā sezona, 31.08.

ViesiMājniekiRezultāts
TigersYankees5:7
BrewersNationals4:1
CubsPhillies1:2
RaysIndians0:3
Blue JaysMarlins6:5
PiratesBraves3:2
TwinsRangers10:7
Red SoxWhite Sox1:6
AngelsAstros3:0
OriolesRoyals2:9
RedsCardinals5:12
MarinersAthletics5:7
DiamondbacksDodgers2:3
RockiesPadres0:7
MetsGiants0:7

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/