Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

"Dodgers" atstāj sausā "Giants"

Juris Miņins
Juris Miņins

"Dodgers" atstāj sausā "Giants"
Kenta Maeda
Foto: USA Today/Scanpix

Losandželosas "Dodgers" vakardien tika pie savas pirmās uzvaras šajā Augstāko beisbola līgu (MLB) sezonā, ar 5:0 pārspējot Sanfrancisko "Giants".

Losandželosas "Dodgers" šī sezona, kuras pirmajā sērijā ir jātiekas ar Sanfrancisko "Giants", sākās ar diviem zaudējumiem, turklāt nevienā no abiem mačiem viņi nespēja gūt punktus, piekāpjoties ar identisku rezultātu 0:1.

Vakardien losandželosieši revanšējās un pārspēja savus Kalifornijas kaimiņus ar 5:0. Labu spēli aizvadīja "Dodgers" metējs Kenta Maeda, kurš piecu iningu laikā, lai arī pieļāva piecus atsitienus un vienu brīvgājienu, nodrošināja 10 straikautus. Savukārt par labāko laukuma spēlētāju var nosaukt Krisu Teiloru, kurš trīs reizes gāja uz atsišanu, izcēlās ar vienu atsitienu un vienu brīvgājienu, kā arī guva divus punktus.

Tāpat jāpiemin Minesotas "Twins" metēja Kaila Gibsona sniegums. Viņš sešu iningu laikā nepieļāva nevienu atsitienu un izcēlās ar sešiem straikautiem, kas ļāva viņa komandai ar 6:2 pārspēt Baltimoras "Orioles".

Savukārt Milvokī "Brewers" uz šo brīdi ir vienīgā komanda, kurai ir trīs uzvaras, jo viņi trešo reizi pārspēja Sandjego "Padres", šoreiz ar 7:3. Treviss Šovs guva trīs punktus, bet Lorenzo Keins un Kristians Jelicšs – pa diviem.

Jāatzīmē, ka Toronto "Blue Jays" vakardien pārspēja Ņujorkas "Yankees" ar 5:3, uzvaru nesošo "Home run" guva Jangerviss Solarte, bet otra Ņujorkas komanda, "Mets", tika pie otrās uzvaras divās spēlēs, ar 6:2 pārspēja Sentluisas "Cardinals".

MLB regulārā sezona, 31.03.

ViesiMājniekiRezultāts
CardinalsMets2:6
White SoxRoyals4:3
NationalsReds13:7
AstrosRangers9:3
AngelsAthletics8:3
YankeesBlue Jays3:5
IndiansMariners6:5
Red SoxRays3:2
TwinsOrioles6:2
PhilliesBraves2:15
CubsMarlins10:6
RockiesDiamondbacks2:1
BrewersPadres7:3
GiantsDodgers0:5
PiratesTigersPārc.

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/