Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3027, Did:0, useCase: 3

Nobalso par basketbolistu sniegumu ceturtdaļfinālā pret Vāciju!

Emils Ozerinskis

Nobalso par basketbolistu sniegumu ceturtdaļfinālā pret Vāciju!
Artūrs Žagars. Foto: FIBA

FIBA Pasaules kausa izcīņā labāko astotniekā iekļuvusī Latvijas izlase Filipīnu galvaspilsētā Manilā par vietu pusfinālā sacentās ar Vācijas izlasi. Portāls Sportacentrs.com savus lasītājus aicina izteikt viedokli par Latvijas basketbolistu parādīto sniegumu ceturtdaļfināla cīņā.

Latvija lieliski sāka spēli, nodemonstrējot savu bīstamību no tālmetiena distances. Abas vienības saspringti cīnījās, bet vācieši veica izrāvienu ceturtās ceturdaļas ievadā, sasniedzot pat 12 punktu pārsvaru. Latvieši gan pierādīja, ka nekad nav gatavi padoties, sadeldējot atstatumu līdz tikai diviem punktiem. Ar pēdējo metienu Dāvim Bertānam bija iespēja ievest Latvijas izlasi pusfinālā, taču bumba nodevīgi krita garām grozam, liekot piekāpties ar 79:81.

Novērtē Latvijas basketbolistu parādīto sniegumu izšķirošajā spēlē pret Brazīliju, aizpildot zem raksta pievienoto aptauju! Vērtējumu izsaki desmit ballu skalā, sliktākajai iespējamajai atzīmei esot "1", bet labākajam vērtējumam esot "10" ballu apjomā!

Portāla lasītāju viedokli par mūsu izlases sniegumu apkopotā veidā Sportacentrs.com slejās publicēsim ceturtdien.

Paldies! Balsošana noslēgusies!

Sportacentrs.com lasītāju dotās atzīmes:

pret Libānupret Francijupret Kanādupret Spāniju
pret Brazīliju

Noderīgas saites:

PK 2023 JAUNUMI
PK 2023 KALENDĀRS UN REZULTĀTI
PK 2023 TURNĪRA TABULAS
PK 2023 PROGNOŽU SPĒLE
SKATIES SPĒLES KLĀTIENĒ “OLYBET” SPORTA BĀROS

  +3 [+] [-]

, 2023-09-06 13:47, pirms 10 mēnešiem
Laikam jāietur klusuma brīdis par Dāvi Bertānu.

     [+] [-]

, 2023-09-06 13:51, pirms 10 mēnešiem
No ofense,fakts
Viens no bračkam netrāpīja trojku un mēs netikām uz iepriekšējo pasaules čempi,otrs netrāpīja un mēs netiekam uz Olimpiskās spēlēm!loti žēl

  +5 [+] [-]

, 2023-09-06 13:52, pirms 10 mēnešiem
Baigi daudz neizmantoto iespēju šoreiz... Pārāk daudz. Friči jau deva to maču, Šrēders mūsējais, vajadzēja izmantot. Nesanāca šodien. Nu ko, veiksmei arī laikam ir savs limits. Nu un tas pēdējais metiens - tāda pati neizmantotā iespēja. Dāvis bija hodā, viņu neviens bez soda neapturētu. Varēja pat 2+1 izspiest. Bet tāds tas mačs viss bja, veiksmes limits izsmelts laikam. Malači, bet žēl...

     [+] [-]

, 2023-09-06 14:04, pirms 10 mēnešiem
Jā kā tad friči baigi deva😄. A varbūt mūsējie tomēr aizsardzībā nospēlēja tā, ka viņam visi metieni gāja garām!?

  +4 [+] [-]

, 2023-09-06 14:07, pirms 10 mēnešiem
Pret Vāciju šodien neviens neizdarīja vairāk kā Šrēders! Denīzei 10!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2023-09-06 14:17, pirms 10 mēnešiem
eermss rakstīja: Baigi daudz neizmantoto iespēju šoreiz... Pārāk daudz. Friči jau deva to maču, Šrēders mūsējais, vajadzēja izmantot. Nesanāca šodien. Nu ko, veiksmei arī laikam ir savs limits. Nu un tas pēdējais metiens - tāda pati neizmantotā iespēja. Dāvis bija hodā, viņu neviens bez soda neapturētu. Varēja pat 2+1 izspiest. Bet tāds tas mačs viss bja, veiksmes limits izsmelts laikam. Malači, bet žēl...
A kuru metienu Dāvis izmet baigākajā balansā. Pirmajā mirklī šķita slikts lēmums, bet apdomājoties. Top izvēle kam šodien izmest izšķirošo, bumba ir jau pie viņa, kombenēm laika nav un te viņš principā brīvs skrien uz grozu. Mirstīgo trakie metieni Dāvim ir normāls metiens un tādu viņš arī izmeta - žel, ka neiekrita.

  +3 [+] [-]

, 2023-09-06 14:19, pirms 10 mēnešiem
HMB BIROJS nizcag rakstīja: Visiem bomariem 1
Aizver muti nīkuli, vairāk par dīvāna cūkošanu neko neproti. Sajēgas tik cik melns aiz naga.

  +1 [+] [-]

, 2023-09-06 14:39, pirms 10 mēnešiem
Robis rakstīja: A kuru metienu Dāvis izmet baigākajā balansā. Pirmajā mirklī šķita slikts lēmums, bet apdomājoties. Top izvēle kam šodien izmest izšķirošo, bumba ir jau pie viņa, kombenēm laika nav un te viņš principā brīvs skrien uz grozu. Mirstīgo trakie metieni Dāvim ir normāls metiens un tādu viņš arī izmeta - žel, ka neiekrita.
Nav ja kā pārmetums, varbūt nejuta, ka laika pietiek līdz apakšai aiziet, gadās.

  +3 [+] [-]

, 2023-09-06 14:42, pirms 10 mēnešiem
Da te visiem jādod 10. Ja tā reāli, reti kurš cerēja paņemot Banki par treneri, ka Latvija var tādas lietas paveikt. Es vēlēju pirms čempja izbaudīt trīs spēles un atmosfēru. Bail pat iedomāties labāko scenāriju ar Strēlnieku, Lomažu un Porziņģi, arī Dairi. Tur mēs brauktu visiem pāri, jo viens mainītu otru un spiediens turpinātos.

  +7 [+] [-]

, 2023-09-06 15:19, pirms 10 mēnešiem
Te varbūt tomēr pievīla Banki izvēles. Meijeris noteikti šim čempionātam būtu bijis vairāk noderīgs nekā Japānas 3. līgā spēlējošais Čavars (visu cieņu čalim).
No pieejamajiem, Pasečņiks tomēr ir labāks centrs, vispār nedeva apliecināt sevi pēc jaudīgās spēles pret Lietuvu. Viņš tomēr ir vērtība Eiropas līgas un tik pāris gadus atpakaļ NBA spēlēja.
Meiers arī bijis pelnījis, noteikti nav sliktāks par Čavaru un tik daudz gadus nekad izlasei nebija atteicis. Par to vien pienākas izrādīt cieņu, kad reāli neesi vājāks par tavu konkorentu uz vietu izlasē.

  +3 [+] [-]

, 2023-09-06 15:56, pirms 10 mēnešiem
Latvis rakstīja: Te varbūt tomēr pievīla Banki izvēles. Meijeris noteikti šim čempionātam būtu bijis vairāk noderīgs nekā Japānas 3. līgā spēlējošais Čavars (visu cieņu čalim).
No pieejamajiem, Pasečņiks tomēr ir labāks centrs, vispār nedeva apliecināt sevi pēc jaudīgās spēles pret Lietuvu. Viņš tomēr ir vērtība Eiropas līgas un tik pāris gadus atpakaļ NBA spēlēja.
Meiers arī bijis pelnījis, noteikti nav sliktāks par Čavaru un tik daudz gadus nekad izlasei nebija atteicis. Par to vien pienākas izrādīt cieņu, kad reāli neesi vājāks par tavu konkorentu uz vietu izlasē.
Es domāju, ka Banki pats nenojauta, ka kkomandas rokraksts tā pamainīsies, ka Čavara pakalpojumi nebūs vajadzīgi. Pēc KP izkrišanas, skaidrs, ka nevarēja braukt ar vienu centru. Kas to varēja paredzēt, ka beigās spēlēsim vispār bez centriem. Tgd vēsi skatoties skaidrs, ka Meijeris būtu noderējis Čavara vietā.
Īsti nesaprotu, kāpēc Strautiņam tik maz iespēju deva - dažbrīd viņš labi atvērās. Ja jau viņš nebija vajadzīgs, tad toč labāk Timmu būtu paņēmis - būtu noderējis pret šitiem kuiļiem.

     [+] [-]

, 2023-09-06 16:30, pirms 10 mēnešiem
Pēdējā uzbrukumā Kurucam vajadzēja uzskriet gar sāna līniju, tad Bongam aizsardzībā vēl būtu jādomā, vai skriet līdzi Kurucam vai koncentrēties uz Dāvi.

  +1 [+] [-]

, 2023-09-06 17:39, pirms 10 mēnešiem
Anžejam noteikti trauma neļāva spēlēt pa 100 %. Tikai tā izskaidroju viņa nespēlēšanu. Jo viņš pat laukumā neuznāca. Čavaram šis līmenis ir daudz par augstu, pat Zaķis būtu labāk nospēlējis. Strautiņš bija labs pret Brazīliju, bet šodien nekāds, iespējas bija pietiekami čalim sevi pierādīt, bet lielākoties izskatījās apjucis, kad saņēma bumbu. Dāvis varēja izšķirt spēli, bet tā kā tas neizdevās, tad varam kritizēt, uzskatu, ka Žagaram vajadzēja ņemt uz sevi pēdējo uzbrukumu.

     [+] [-]

, 2023-09-07 00:31, pirms 10 mēnešiem
Kur rezultātus var redzēt

     [+] [-]

, 2023-09-07 09:17, pirms 10 mēnešiem
chenseybilups rakstīja: No ofense,fakts
Viens no bračkam netrāpīja trojku un mēs netikām uz iepriekšējo pasaules čempi,otrs netrāpīja un mēs netiekam uz Olimpiskās spēlēm!loti žēl
Būtu Šrēders trāpījis savējo, tam metienam nebūtu jēgas. Nav te ko pārmest, arī franči netrāpīja pēdējo metienu, un mēs bijām viņu vietā.