Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2890, Did:0, useCase: 3

ESPN: Kids kļūs par nākamo ''Mavericks'' treneri, Herisons - ģenerālmenedžeri

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

ESPN: Kids kļūs par nākamo ''Mavericks'' treneri, Herisons - ģenerālmenedžeri
Džeisons Kids. Foto: Zumapress.com / Scanpix

ESPN ziņo, ka Kristapa Porziņģa pārstāvētā Dalasas ''Mavericks'' tikusi skaidrībā par nākamo ģenerālmenedžeri un galveno treneri. Augsto menedžera amatu turpmāk ieņems bijušais ''Nike'' izpilddirektors Niko Herisons, bet par jauno galveno treneri tiks iecelts Džeisons Kids, kurš basketbolista karjeras laikā divas reizes pārstāvējis Dalasu un ar to kopā kļuvis par NBA čempionu.

Dalasas ''Mavericks'', kuru ikdienā pārstāv latvietis Kristaps Porziņģis, šajā starpsezonā veica vairākas rokādes dažu dienu laikā. Vispirms no ģenerālmenedžera amata pēc 24 nostrādātiem gadiem tika atlaists Donijs Nelsons, bet dienu vēlāk par neatgriešanos Dalasā paziņoja ilglaicīgais treneris Riks Kārlails. Trenera soli varēja uzskatīt gan kā par lojalitātes izrādīšanu savam draugam Nelsonam, gan to varēja pamatot ar saspīlētajām attiecībām ar vienības līderi Luku Dončiču.

Ilgi bez darba Kārlails nepalika, 24. jūnijā noslēdzot četru gadu līgumu ar Indianas ''Pacers'', kuru speciālists trenējis jau iepriekš. ''Mana cerība – nākamais "Mavericks" galvenais treneris būs Džeisons Kids, jo viņam un Lukam Dončičam ir tik daudz kopīgu lietu kā spēlētājiem,'' dienu iepriekš izteicās bijušais ''Mavericks'' treneris, uzsverot, ka abus ir trenējis un domā, ka tā būtu lieliska laulība.

Izskatās, ka Kārlaila cerība piepildīsies. Kā ziņo ESPN, Dalasas ''Mavericks'' ir tuvu tam, lai paziņotu gan jauno ģenerālmenedžeri, gan galveno treneri. Par jauno ģenerālmenedžeri tiks iecelts bijušais ''Nike'' izpilddirektors Niko Herisons. Par ''Nike'' darbinieku pēdējos gados interesējušās vairākas NBA komandas. Herisonam izveidojies labs kontakts ar spēlētājiem, kā arī ir ļoti labas attiecības ar Luku Dončiču. Tieši Herisons bija viens no iemesliem, kāpēc slovēnis mainīja apavu zīmolu no ''Nike'' uz ''Jordan'' 2019. gada beigās. Ilggadējais basketbola operāciju viceprezidents Maikls Finlijs, visticamāk, turpinās palikt savā amatā, lai arī tika izskatīta arī viņa kandidatūra augstajam postenim.

Par Niko Herisonu zināms, ka viņam ir labas attiecības ar Džeisonu Kidu. ESPN ziņo, ka tieši Kids kļūs par nākamo ''Mavericks'' galveno treneri. Speciālists, kurš savas karjeras laikā trenējis Bruklinas ''Nets'' un Milvoki ''Bucks'', jau sācis apzināt savu asistentu kandidatūras. Kida kandidatūru atbalsta arī Dirks Novickis, kurš atgriezies vienībā un kļuvis par īpašo padomnieku. Leģendārais saspēles vadītājs karjeras laikā divas reizes pārstāvējis ''Mavericks'', kopā ar to uzvarot NBA titulu 2010./2011. gada sezonā. Gadu vēlāk, lai arī piekritis palikt Dalasā, Kids pārcēlās uz Ņujorku, kas uz brīdi pabojāja viņa attiecības ar Marku Kjūbanu. Neskaidrības abu vidū gan labu laiku jau ir atrisinātas.

Pēdējos divus gadus Džeisons Kids strādājis par Losandželosas ''Lakers'' galvenā trenera asistentu, kopā ar to 2019./2020. gada sezonā izcīnot čempiona titulu. Viņa galvenā trenera bilance ir 183-190, bet izslēgšanas spēlēs deviņas uzvaras un 15 zaudējumi.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

1 2 49 komentāri

  +3 [+] [-]

, 2021-06-25 09:13, pirms 3 gadiem
Ko tas nozīmē KP?

  +9 [+] [-]

, 2021-06-25 09:15, pirms 3 gadiem
Roluxzz rakstīja: Ko tas nozīmē KP?
Aiztreidos,jo Adidas čalis

     [+] [-]

, 2021-06-25 09:18, pirms 3 gadiem
Itkā jau viņš spēlētājiem ļoti patīk.
Pēc viņa aiziešanas komandas ir sākušas spēlēt labāk.Bucks vispār bija katastrofāla aizsardzības komanda.
Te jau droši būs galvenais ko viņš par asistentiem paņems.

Pēdējos gados arvien vairāk GM tiek ņemti no ārpus NBA,un vairāk vai mazāk tas atmaksājas.Kā būs ar Kjubanu un Mavs tas ir cits jautājums,jo viņš tāpat kontrolēs ar savu shadow gm vai bez.

  +3 [+] [-]

, 2021-06-25 09:20, pirms 3 gadiem
Roluxzz rakstīja: Ko tas nozīmē KP?
KP būtu labāk meklēt citu komandu, no poncika viņš piespēles nesagaidīs.

  +2 [+] [-]

, 2021-06-25 09:28, pirms 3 gadiem
Manuprāt, priekš KP6 tas ir vēl lielāks vāks. Patrreiz komandā, ko vada Lebrons, uz komandu, kuru vadīs Luka. Priekš JK nekā jauna . Vienīgi jācer, ka IESPĒJAMS, JK liks Lukam spēlēt vairāk kā playmaker (kāds pats Kidd bija kad spēlēja). Protams, KP nākotne (ja paliks Dalasā, bet sezonas sākums noteikti būs Dalasā) ir atkarīga no viņa paša. KP no Lukas ir jāizņemas "jugu naglums" un vairāk jārunā tieši, nevis pielaizīti. Gan pēcspēles intervijās, gan medijiem vispār. "Kāpēc tik maz punktus iemeti"? Atbilde "jūs saskaitījāt cik reizes es bumbu dabūju. Izmetot 8. metienus 20+ nesavāksi"? "Kāpēc tā notika"? Atbilde "Jautājiet Nr. 77". Korekti, bez arogances, bet tieši. Tas strādā.

  +1 [+] [-]

, 2021-06-25 09:32, pirms 3 gadiem
Teorētiski jau KP var arī palikt Mavs, jo tāpat Luka nevarēs izmest visus 50 metienus, gan jau būs jāatmet KP kādi 5 metieni. Bet no otras puses, labāk lai KP ir kādā komandā, kur viņš ir galvenā vijole. Man gribētos, lai viņš ir Was vai Cha

     [+] [-]

, 2021-06-25 09:43, pirms 3 gadiem
Nu nepaliks KP MAVS, esmu gatavs derēt

     [+] [-]

, 2021-06-25 09:51, pirms 3 gadiem
🤮

     [+] [-]

, 2021-06-25 09:53, pirms 3 gadiem
ST2 rakstīja: Manuprāt, priekš KP6 tas ir vēl lielāks vāks. Patrreiz komandā, ko vada Lebrons, uz komandu, kuru vadīs Luka. Priekš JK nekā jauna . Vienīgi jācer, ka IESPĒJAMS, JK liks Lukam spēlēt vairāk kā playmaker (kāds pats Kidd bija kad spēlēja). Protams, KP nākotne (ja paliks Dalasā, bet sezonas sākums noteikti būs Dalasā) ir atkarīga no viņa paša. KP no Lukas ir jāizņemas "jugu naglums" un vairāk jārunā tieši, nevis pielaizīti. Gan pēcspēles intervijās, gan medijiem vispār. "Kāpēc tik maz punktus iemeti"? Atbilde "jūs saskaitījāt cik reizes es bumbu dabūju. Izmetot 8. metienus 20+ nesavāksi"? "Kāpēc tā notika"? Atbilde "Jautājiet Nr. 77". Korekti, bez arogances, bet tieši. Tas strādā.
Aha, pēctam tādu toksisku KP komandas rindā stāvēs ņemt. Problēmas jārisina iekšienē nevis jāstāsta presei kā tevi komandā visi apbižo.

  +2 [+] [-]

, 2021-06-25 09:54, pirms 3 gadiem
cobham rakstīja: Teorētiski jau KP var arī palikt Mavs, jo tāpat Luka nevarēs izmest visus 50 metienus, gan jau būs jāatmet KP kādi 5 metieni. Bet no otras puses, labāk lai KP ir kādā komandā, kur viņš ir galvenā vijole. Man gribētos, lai viņš ir Was vai Cha
Galvenā vijole un WAS Nosēdinās bīlu un westbruku uz soliņa?

  -1 [+] [-]

, 2021-06-25 09:58, pirms 3 gadiem
varenais_eksperts rakstīja: Aha, pēctam tādu toksisku KP komandas rindā stāvēs ņemt. Problēmas jārisina iekšienē nevis jāstāsta presei kā tevi komandā visi apbižo.
Ja? Un Lukam bļaujot uz Kārlailu visu klātbūtnē,- nav toksiski? Un KP teletūbija tekstiem "viss forši, man patīk stāvēt stūrī, spēli no tālienes labi varu vērot" domā ka visi tic un plaukšķina rokas? Atbilde - izmantojiet viņu kā pienākas, nevajadzēs būt toksiskam. Labi, lai kā tur būtu, bet Lielā Zīdaiņa komandā var būt tikai viens D'Artanjans.

     [+] [-]

, 2021-06-25 10:15, pirms 3 gadiem
Ar Kārlailu Kristapam nebija komfortabli, ar jauno treneri un GM būs pavisam s.dīgi. Komanda pilnībā pāriet Dončiča rīcībā, Kidam teikšana būs maza.Ļoti ceru, ka jau augustā KP pāries uz citu komandu.

     [+] [-]

, 2021-06-25 10:19, pirms 3 gadiem
Reddit mavs jau siekalojās ap Masai Ujiri Sacerejās l*ši

     [+] [-]

, 2021-06-25 10:25, pirms 3 gadiem
vienigais_anonims rakstīja: Reddit mavs jau siekalojās ap Masai Ujiri Sacerejās l*ši
Ujiri nemaz nebūtu gājis tur zinot Kjubana un shadow gm kontroli

  +4 [+] [-]

, 2021-06-25 10:25, pirms 3 gadiem
Neticu, ka KP aiztreidos līdz sezonas sākumam.
Šobrīd viņa vērtība pret lielo līgumu ir pārāk zema.

KP jau cik gadus sezonas pārtraukumā dodas savainots vai ar traumām. Beidzot viņš pārtraukumā aiziet vesels un varēs darboties ar sagatavošanos sezonai un treniņiem nevis "rehabilitāciju".

KP pēc snieguma ir zemākajā punktā un steigties ar viņa aizmainīšanu šobrīd būtu pilnīgi idiotisks gājiens no Mavs puses. Atļauj KP paplosīties sagatavošanās spēlēs un uz priekšu, var mainīt.

Bet nu, ar amerikaņiem jau neko nevar zināt, salasīsies žurnaļugas, kas bļaustās par KP aizmainīšanu, paklausīs vēl arī.

  -1 [+] [-]

, 2021-06-25 11:11, pirms 3 gadiem
mana doma bija, ka KP pret Beal varētu uztaisīt treidu, tikai nezinu cik tas reālistiski. Ar RW būtu interesanti spēlēt, jo viņš vismaz piespēles dod.
varenais_eksperts rakstīja: Galvenā vijole un WAS Nosēdinās bīlu un westbruku uz soliņa?

  -1 [+] [-]

, 2021-06-25 11:27, pirms 3 gadiem
Reku - treneris ir, FO arī. Būs iespēja visiem izvērtēt, vai Kids redz Kristapu savā spēles zīmējumā, vai nē.. varbūt jau ir izlemts, ka Kristapu Kidam nebūs jātrenē, jo viņš tiks aiztreidots jau vasarā. Tad jau redzēsim, un jācer uz labāko situāciju Kristapam un Laurai, it īpaši jau izlases kontekstā.

Ilgu laiku tiek uzskatīts, ka Kārlails ir viens no top treneriem, it īpaši pirms-Lukas gados viņš no pilnīgi smirdīgiem sastāviem spēja izspiest pirmo raundu. Vai, pēdējā gadā pirms Lukas spēja ļoti veiksmīgi notankoties. Bet, lūk, kad izslavēta trenera pirmā un otrā prioritāte uzbrukumā ir 'iedot bumbu Lukam', kaut kas īsti nav, un skandāls aiziet līdz ģērbtuvēm un FO. Redzēs, ko jaunais GM sastrādās - katrā ziņā, rietumos ap 8. vietu būs diezgan liels burziņš, un tiešām brīnīšos, ja Mavs tajā nepiedalīsies.

  +1 [+] [-]

, 2021-06-25 11:49, pirms 3 gadiem
Katastrofālas ziņas, varētu būt sliktākais piejamais treneris.

     [+] [-]

, 2021-06-25 11:54, pirms 3 gadiem
Kids veiksmīgi mācēja Janni nosēdīnāt uz soliņa vistālākā gala, kad šamais bija "pārāk liela zvaigzne" pirmajās sezonās

     [+] [-]

, 2021-06-25 11:57, pirms 3 gadiem
ST2 rakstīja: Ja? Un Lukam bļaujot uz Kārlailu visu klātbūtnē,- nav toksiski? Un KP teletūbija tekstiem "viss forši, man patīk stāvēt stūrī, spēli no tālienes labi varu vērot" domā ka visi tic un plaukšķina rokas? Atbilde - izmantojiet viņu kā pienākas, nevajadzēs būt toksiskam. Labi, lai kā tur būtu, bet Lielā Zīdaiņa komandā var būt tikai viens D'Artanjans.
Aizmirsu, Luka pie visa vain'igs

  -1 [+] [-]

, 2021-06-25 12:15, pirms 3 gadiem
varenais_eksperts rakstīja: Aizmirsu, Luka pie visa vain'igs
Trolli, pēc būtības atbildi, ja reiz' komentē!

  +2 [+] [-]

, 2021-06-25 12:16, pirms 3 gadiem
KP paliks Dalasā un ja nesanāks pie jaunā trenera nostabilizēties kā otrajam numuram, tad nākamajā gadā lidos prom, tas būtu tikai loģiski.

     [+] [-]

, 2021-06-25 12:20, pirms 3 gadiem
ST2 rakstīja: Trolli, pēc būtības atbildi, ja reiz' komentē!
Ko man atbildēt? Kāda starpība ko Luka dara? Es par KP runāju.

  +4 [+] [-]

, 2021-06-25 12:32, pirms 3 gadiem
Īsti nesaprotu šo stāstu, ka KP Kidd būs kas slikts. Palasiet nedaudz Kidd`a bigorāfiju - pilnīgš širmītis ar ļoti smagu raksturu. Iespējams tieši šāds čalis spēs panākt cieņu no Lukas. Par KP runājot, protams maiņa ir ļoti iespējama, bet neticu ka starpsezonā. Savukārt sezonas laikā, kad viņš beidzot būs labā fiziskajā kondīcijā - nekur viņu negribēs mainīt prom. Atceramies kaut burbuli, viņš tur bija ieradies fiziski gatavs spēlēt un nevienam nebija jāraud, ka nedod viņam bumbu, jo izmantoja katru savu izdevību un tajā mirklī arī kļūst loģiski piesist kāju pie zemes un paprasīt sev pienākošo. Šīs sezonas beigās KP noteikti nebija gatavs rādīt savu sniegumu - sasteigts sezonas sākums, pavidu vēl trauma pirms PO. Neatbalstu viņa nolikšanu stūrītī, bet KP noteikti nebija gatavs būt līderis uzbrukumā. Visas labākās KP spēles ir bijušas tās pēc kurām intervijās viņš saka - pievērsos lietām, ko dariju pirmajas sezonās. Tās arī bija tās kur viņš tika nosaukts par vienradzi. Tad nu izdaram secinājumus - NBA nav līga, kur baro garos. Garajiem jābūt kustīgiem, ieraujoties vai spēlējot pick`n`roll + spējot izstiept laukumu, jo jāsedz ārpusē. KP šīs īpašības visas ir, tikai jāgrib kustēties bez bumbas, jo bumbu labāk un meistarīgāk kontrolē mazie spēlētaji, cik nav to epizožu, kad KP tiek izsista bumba driblā vai pat turot abās rokās. KP ir potenciāls būt līgas zvaigznei, bet viņam jaapzinās, ka spēle kurā viņam ilgi rokās ir bumba nav viņa stiprā puse. Kustību ātrums, koordinācija, atlētiskums - tie ir viņa plusi un tādas īpašības ar 220cm citam tajā līgā nav un vai vispār kādam vēl pasaulē kas tāds piemīt.

  -2 [+] [-]

, 2021-06-25 12:34, pirms 3 gadiem
Kjubanam tiešām nav savas galvas, ka izvēlas treneri, kuru Karlails vēlētos!

     [+] [-]

, 2021-06-25 12:42, pirms 3 gadiem
ST2 rakstīja: Manuprāt, priekš KP6 tas ir vēl lielāks vāks. Patrreiz komandā, ko vada Lebrons, uz komandu, kuru vadīs Luka. Priekš JK nekā jauna . Vienīgi jācer, ka IESPĒJAMS, JK liks Lukam spēlēt vairāk kā playmaker (kāds pats Kidd bija kad spēlēja). Protams, KP nākotne (ja paliks Dalasā, bet sezonas sākums noteikti būs Dalasā) ir atkarīga no viņa paša. KP no Lukas ir jāizņemas "jugu naglums" un vairāk jārunā tieši, nevis pielaizīti. Gan pēcspēles intervijās, gan medijiem vispār. "Kāpēc tik maz punktus iemeti"? Atbilde "jūs saskaitījāt cik reizes es bumbu dabūju. Izmetot 8. metienus 20+ nesavāksi"? "Kāpēc tā notika"? Atbilde "Jautājiet Nr. 77". Korekti, bez arogances, bet tieši. Tas strādā.
Tas strādā tad ja tu gribi doties uz Ķīnu. Vai ja tu esi top5 kalibra čalis, kam piedos visu.

     [+] [-]

, 2021-06-25 12:44, pirms 3 gadiem
Robis rakstīja: Īsti nesaprotu šo stāstu, ka KP Kidd būs kas slikts. Palasiet nedaudz Kidd`a bigorāfiju - pilnīgš širmītis ar ļoti smagu raksturu. Iespējams tieši šāds čalis spēs panākt cieņu no Lukas. Par KP runājot, protams maiņa ir ļoti iespējama, bet neticu ka starpsezonā. Savukārt sezonas laikā, kad viņš beidzot būs labā fiziskajā kondīcijā - nekur viņu negribēs mainīt prom. Atceramies kaut burbuli, viņš tur bija ieradies fiziski gatavs spēlēt un nevienam nebija jāraud, ka nedod viņam bumbu, jo izmantoja katru savu izdevību un tajā mirklī arī kļūst loģiski piesist kāju pie zemes un paprasīt sev pienākošo. Šīs sezonas beigās KP noteikti nebija gatavs rādīt savu sniegumu - sasteigts sezonas sākums, pavidu vēl trauma pirms PO. Neatbalstu viņa nolikšanu stūrītī, bet KP noteikti nebija gatavs būt līderis uzbrukumā. Visas labākās KP spēles ir bijušas tās pēc kurām intervijās viņš saka - pievērsos lietām, ko dariju pirmajas sezonās. Tās arī bija tās kur viņš tika nosaukts par vienradzi. Tad nu izdaram secinājumus - NBA nav līga, kur baro garos. Garajiem jābūt kustīgiem, ieraujoties vai spēlējot pick`n`roll + spējot izstiept laukumu, jo jāsedz ārpusē. KP šīs īpašības visas ir, tikai jāgrib kustēties bez bumbas, jo bumbu labāk un meistarīgāk kontrolē mazie spēlētaji, cik nav to epizožu, kad KP tiek izsista bumba driblā vai pat turot abās rokās. KP ir potenciāls būt līgas zvaigznei, bet viņam jaapzinās, ka spēle kurā viņam ilgi rokās ir bumba nav viņa stiprā puse. Kustību ātrums, koordinācija, atlētiskums - tie ir viņa plusi un tādas īpašības ar 220cm citam tajā līgā nav un vai vispār kādam vēl pasaulē kas tāds piemīt.
Un te mēs nonākam pie tā, ka pick n roll Mavs šosezon izmantoja maz. Ar KP vēl mazāk. Ne tikai KP nebija gatavs demonstrēt to ko no viņa gaida, bet tādu vai citādu iemeslu dēļ arī treneris neizmantoja tās shēmas, kurās KP var izmantot savas labākās puses. Vai tie iemesli ir paša Kārlaila idejas, Vulgarisa uzspiestas, Lukas celšana saulītē - gan jau kāds kādreiz memuāros uzdrukās.

  -1 [+] [-]

, 2021-06-25 12:45, pirms 3 gadiem
varenais_eksperts rakstīja: Ko man atbildēt? Kāda starpība ko Luka dara? Es par KP runāju.
Tak nepazemo sevi. Respektīvi, KP ir "ārpus" organizācijas???

  -1 [+] [-]

, 2021-06-25 13:00, pirms 3 gadiem
portal rakstīja: Katastrofālas ziņas, varētu būt sliktākais piejamais treneris.
Tā it kā NBA trenerim būtu baigā ietekme.
Eiropā treneris vada spēli, NBA pffff.

     [+] [-]

, 2021-06-25 13:07, pirms 3 gadiem
Onslovs rakstīja: Tā it kā NBA trenerim būtu baigā ietekme.
Eiropā treneris vada spēli, NBA pffff.
Komandā nav zvaigznes, tad tiešām vada!
Knicks ar Tibodo ir labs piemērs!
Eirolīgā treneri saņem tikpat cik spēlētāji vai arī nav būtiskas atšķirības, bet ko var pateikt treneris, kas saņem 5-10 miljonus, bet spēlētājs 30-40?

     [+] [-]

, 2021-06-25 13:11, pirms 3 gadiem
No reddit:
https://www.reddit.com/r/nba/commen...

  -1 [+] [-]

, 2021-06-25 13:15, pirms 3 gadiem
Skatos, ka Kārlailam vēl bija 2 gadu kontrakts ar Dallasu, tad droši vien saņēma kompensāciju un uz Pacers prom!

  +2 [+] [-]

, 2021-06-25 13:15, pirms 3 gadiem
Geralt of Rivia rakstīja: Un te mēs nonākam pie tā, ka pick n roll Mavs šosezon izmantoja maz. Ar KP vēl mazāk. Ne tikai KP nebija gatavs demonstrēt to ko no viņa gaida, bet tādu vai citādu iemeslu dēļ arī treneris neizmantoja tās shēmas, kurās KP var izmantot savas labākās puses. Vai tie iemesli ir paša Kārlaila idejas, Vulgarisa uzspiestas, Lukas celšana saulītē - gan jau kāds kādreiz memuāros uzdrukās.
Treneris cenšas izspiest labāko iespējamo no tā kas dots. Sezonas laikā Mavs tāpat kā iepriekšējos gadus spēlēja p`n`r, pret LAC tas īsti nebija iespējams, jo pretī spēleja visi mazie, kas savā starpā mainijās. Pret KP tika nolikts Lenards, lai nekādā gadijumā Luka necenstos spēlēt šo sadarbību ar KP, jo dabūs pretī pašu spēcīgāko sedzēju - tad nu KP nonāk stūrī. Izmantot pārējās savas dotības traucēja fiziskā kondīcija un noteitki arī neliela apvainošanās. KP ļoti liela problēma jau no pirmajām sezonām - kā apspēlēt mazos spēlētājus kur ir fiziski spēcīgi un izteikti lien iekšā kājās. Kopumā LAC izslēdza tā mirkļa KP no spēles. Ļāva Lukam mest cik viņš spēj, bet max izslēgt nākamās MAVS opcijas, tas viņiem izdevās. Tā kā viņiem tas izdevās, protams jautajums paliek atklāts - kāpēc Karlails neizdomāja kā atgūt šīs pozīcijas, laikam jau aizmigloja skatu pirmās divas uzvaras.

     [+] [-]

, 2021-06-25 13:20, pirms 3 gadiem
ST2 rakstīja: Tak nepazemo sevi. Respektīvi, KP ir "ārpus" organizācijas???
Kāds sakars te ar organizāciju? Es runāju par konkrēta sp;elētāja konkrētu rīcību. KP nav tāda superzvaigzne lai ietu kačāt pravas medijos. Tas viņam galīgi tagad nav vajadzīgs - labi jāpastrādā vasarā un ar savu spēli nakamsezon japierāda uz laukuma sava varēšana.

Tas ko dara visādi lukas-pupkas, lebroni vai taironi te vispār nepričom. Vajag uz sevi koncentrēties nevis skatīties ko citi dara. Tu tā kā tāds papagailis - "A ko šitais?" "A Luka to dara" "šitais tā dara". Sniegpārsliņu paaudze- tev vienmēr visi citi vainīgi.

  +1 [+] [-]

, 2021-06-25 13:22, pirms 3 gadiem
flipsider rakstīja: Skatos, ka Kārlailam vēl bija 2 gadu kontrakts ar Dallasu, tad droši vien saņēma kompensāciju un uz Pacers prom!
Nē, teica ,ka palaidīs bez kompensācijas aiz cieņas par padarīto.
1 2 49 komentāri