Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Wizards" Bīlam piedāvās pagarināt līgumu, aizsargs nevēlas steigties

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

"Wizards" Bīlam piedāvās pagarināt līgumu, aizsargs nevēlas steigties
Bredlijs Bīls. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Vašingtonas ''Wizards'' ģenerālmenedžeris Tomijs Šepards licis noprast, ka šodien komandas līderim Bredlijam Bīlam tiks piedāvāts jauns līgums. Pats Bīls šajā situācijā atbildēja izvairīgi.

Šodien ir tā diena, kad Vašingtonas "Wizards" var piedāvāt jaunu līgumu savai lielākajai zvaigznei Bredlijam Bīlam. Burvji aizsargam, kurš aizvadītajā sezonā kļuva par otro rezultatīvāko spēlētāju līgā, var piedāvāt četru gadu līgumu, kura kopējā vērtība būtu 181 miljons dolāru. Komandas ģenerālmenedžeris Tomijs Šepards licis noprast, ka "Wizards" jau šodien galdā liks līguma pagarinājumu, tomēr Bīls uz šīm runām atbildēja izvairīgi.

"Šobrīd es domāju tikai par to, lai mūsu komandai izdotos labs sezonas sākums," nedēļas sakumā teica Bīls. "Par līgumu un naudu domāsim vēlāk. Kad pienāks laiks, tad par to domāsim. Man priekšā ir visa sezona, lai parakstītu jaunu līgumu. Ņemot vērā visu iepriekš minēto, man nav kur steigties."

Šāda atbilde liek domāt, ka Bīls vēlas sākumā pavērot situāciju. Vēlas saprast to, cik konkurētspējīga ir "Wizards" komanda. Veicot Rasela Vestbruka maiņas darījumu, "Wizards" vadība centās komandu uzlabot, bet vai ar to būs pietiekami, lai Bīls arī turpmāk būtu burvis? Skaidrs, ka interese pēc Bīla pakalpojumiem ir liela. Ja Bīls neparakstīs jaunu līgumu ar "Wizards", ļoti reāla ir viņa aizmainīšana sezonas laikā, jo nākamais līguma gads ir spēlētāja izvēle, kas nozīmē, ka Bīls būs tiesīgs izmēģināt spēkus brīvo aģentu tirgū.

Izmantotie resursi:
https://nba.nbcsports.com/2021/09/3...

  +1 [+] [-]

, 2021-10-01 10:59, pirms 3 gadiem
Vecākais Bertāns var nocelt , ja Dāvis aizliks vārdu ...

     [+] [-]

, 2021-10-01 11:23, pirms 3 gadiem
Galvenais,lai Bīls vispār tiek mājas spēles uzspēlēt

     [+] [-]

, 2021-10-01 11:42, pirms 3 gadiem
sapnis rakstīja: Galvenais,lai Bīls vispār tiek mājas spēles uzspēlēt
cik man zināms, Bīls nespēlē ne Ņujorkā, ne Sanfrancisko. Kāds sakars pieminēt spēlēšanu mājas spēlēs?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2021-10-01 19:51, pirms 3 gadiem
parvisu rakstīja: cik man zināms, Bīls nespēlē ne Ņujorkā, ne Sanfrancisko. Kāds sakars pieminēt spēlēšanu mājas spēlēs?
Tak visi prātvēderi te SC tādi, ka maz neliekas. Paši nezin likumu, bet muld kaut ko.