Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2890, Did:0, useCase: 3

Porziņģis uz jautājuma zīmes pirms pēdējās pārbaudes spēles pret ''Knicks''

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Porziņģis uz jautājuma zīmes pirms pēdējās pārbaudes spēles pret ''Knicks''
Kristaps Porziņģis. Foto: USA TODAY Sports/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienības Vašingtonas ''Wizards'' spēlētāja Kristapa Porziņģa dalība komandas pēdējā pārbaudes spēlē pret Ņujorkas ''Knicks'' ir neskaidra, informē ''NBC Sports Washington'' žurnālists Čeiss Hjūzs.

Naktī uz otrdienu Kristapa Porziņģa pārstāvētais klubs aizvadīja pārbaudes spēli pret Šarlotes ''Hornets''. Latviešu sportists guva 20 punktus pirmajā puslaikā, taču maču noslēdza priekšlaicīgi pamežģītas potītes dēļ. Lai gan Porziņģis atzina, ka turpinātu cīņu, ja tā būtu regulārās sezonas spēle, drošības nolūkos viņš maču pameta.

''Wizards'' galvenais treneris Vess Anselds pēc pārbaudes spēles atklāja, ka trauma nav nopietna un drīz latvietis atgriezīsies laukumā. Nav gan zināms vai tas notiks pret ''Knicks'' - latvietis šai spēlei ir uz jautājuma zīmes.

Zināms, ka Vašingtonas kluba rindās pret ''Knicks'' spēlēs Bredlijs Bīls. Vēl nav zināms vai laukumā dosies arī Deni Avdija, kurš šodien aizvadīja pilnu komandas treniņu. Viņa dalība spēlē taps skaidra rīt, kad komanda pieņems lēmumu pēc tā, kā jutīsies viņa traumētais cirksnis.

Cīņa pret ''Knicks'' būs Porziņģa kluba pēdējā pārbaudes spēle pirms gaidāmās sezonas. Naktī uz 20. oktobri ''Wizards'' sāks jauno NBA sezonu ar spēli pret Indiānas ''Pacers''.

     [+] [-]

, 2022-10-13 22:51, pirms 2 gadiem
Pateikšu priekšā -nespēlēs lai būtu gatavs uz sezonas pirmo spēli!!