Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2890, Did:0, useCase: 3

Porziņģa potītes savainojums nav nopietns un spēlētājs atsācis vieglus treniņus

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Porziņģa potītes savainojums nav nopietns un spēlētājs atsācis vieglus treniņus
Kristaps Porziņģis. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Kristapa Porziņģa gūtais potītes savainojums pārbaudes spēlē pret Šarlotes ''Hornets'' nav nopietns un basketbolists vakar aizvadījis vieglu treniņu. Pats spēlētājs žurnālistiem pauda, ka būtu gatavs turpināt spēli, ja tā būtu regulārās sezonas ietvaros.

Vašingtonas ''Wizards'' basketbolists Kristaps Porziņģis pamežģītas potītes dēļ nenoslēdza iepriekšējo pārbaudes spēli pret Šarlotes ''Hornets'', kurā pirmā puslaika laikā liepājnieks iemeta 20 punktus. Vakar ''Wizards'' aizvadīja atvērto treniņu, kuru apmeklēja arī Porziņģis, taču tajā nepiedalījās.

Tā laikā viņš žurnālistiem atklāja, ka ir aizvadījis vieglu treniņu un jūtoties labi. Tāpat Porziņģis skaidroja, ka būtu turpinājis spēli, ja tā būtu regulārās sezonas ietvaros. Jau pēc pārbaudes mača pret ''Hornets'' Vašingtonas galvenais treneris Vess Anselds juniors atklāja, ka, visticamāk, Porziņģa savainojums nav nopietns.

Naktī uz sestdienu ''Wizards'' aizvadīs nākamo pārbaudes maču, tiekoties pret Porziņģa pirmo pārstāvēto NBA basketbola klubu Ņujorkas ''Knicks''. Tā kļūs par vienības noslēdzošo pārbaudes spēli, bet naktī uz 20. oktobri Vašingtona sāks jauno NBA sezonu ar maču pret Indiānas ''Pacers''.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2022-10-12 12:13, pirms 2 gadiem
Knakerdesinas rakstīja: Mosh man pohuy?
Cik bēdīgai ir jābūt dzīvei, lai ienāktu portālā, atvērtu un lasītu rakstu un iekomentētu kaut ko tādu?

     [+] [-]

, 2022-10-12 17:13, pirms 2 gadiem
Dairis_Alnis rakstīja: Cik bēdīgai ir jābūt dzīvei, lai ienāktu portālā, atvērtu un lasītu rakstu un iekomentētu kaut ko tādu?
Tak te ir kaut kāds šizofrēniķu bars, kas visu laiku jaunus kontus taisa un parāda, cik aprobežoti ir.

     [+] [-]

, 2022-10-12 18:40, pirms 2 gadiem
Davz rakstīja: Tak te ir kaut kāds šizofrēniķu bars, kas visu laiku jaunus kontus taisa un parāda, cik aprobežoti ir.
Tici man, puse te nespētu neko ierakstīt, ja konti būtu piesaistīti īstajam vārdam un uzvārdam.