Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2945, Did:0, useCase: 3

Dorsijs varētu atgriezties NBA un pārstāvēt ''Mavericks''

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Dorsijs varētu atgriezties NBA un pārstāvēt ''Mavericks''
Tailers Dorsijs, #2 (no labās). Foto: EPA/Scanpix

Pēc divu gadu izlaišanas Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) varētu atgriezties aizsargs Tailers Dorsijs, vēsta ārzemju mediji.

Dorsija iegūšanā visvairāk ieinteresēta ir tieši Dāvja Bertāna pārstāvētā Dalasas ''Mavericks''. Basketbolists pavisam nesen aizvadījis individuālu treniņu ar Dalasas treneru korpusu un vadību.

Aizvadītajā sezonā Tailers pārstāvēja Eirolīgas klubu ''Olympiacos''. 31 spēles ietvaros viņš izcēlās ar vidēji 13.4 punktiem, 2.4 atlēkušajām bumbām, 2.1 rezultatīvu piespēli, 0.4 pārtvertām bumbām un 0.1 bloķētu metienu. 24 spēles basketbolists aizvadīja arī Grieķijas basketbola līgā, joprojām pārstāvot to pašu klubu.

26 gadus vecais Dorsijs NBA ietvaros ir aizvadījis 104 spēles. Tajās viņš izcēlies ar vidēji 6.7 punktiem, 2.3 atlēkušajām bumbām un 1.3 rezultatīvām piespēlēm. Basketbolists NBA pavadīja divas sezonas, kurās paguva pārstāvēt Atlantas ''Hawks'' un Memfisas ''Grizzlies''.

Dorsija bagāžā ir arī Stoiximan basketbola līgas un Grieķijas kausa trofejas.

Basketbolists ir saņēmis vairākus piedāvājumus no citām Eirolīgas komandām, taču prioritāte ir potenciālā sadarbība ar ''Mavericks''. Sportists neplāno savu lēmumu sasteigt un tēmē uz atgriešanos NBA.

Izmantotie resursi:
https://www.eurohoops.net/en/nba-ne...

     [+] [-]

, 2022-07-05 22:10, pirms 2 gadiem
Autor, virsraksts, kā no dzeltenās preses. Izlaist ir nespēlēt pavisam nevis nespēlēt NBA.