Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Vaizmens aizvada pirmo treniņu kopš traumas un pauž gatavību spēlēt NBA Vasaras līgā

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Vaizmens aizvada pirmo treniņu kopš traumas un pauž gatavību spēlēt NBA Vasaras līgā
Džeimss Vaizmens. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempiones Goldensteitas ''Warriors'' rindas nākamajā sezonā pastiprinās centra pozīcijā spēlējošais Džeims Vaizmens, kurš ir atguvies no savainojuma. Sportists bija pacilāts par konkrēto situāciju un atklāja, ka, visticamāk, ņems dalību arī NBA Vasaras līgā.

''Pārņem fantastiska sajūta brīdī, kad saproti, ka vari atgriezties laukumā, kā arī trenēties. Šī pusotra gada laikā esmu uzzinājis par sevi daudz jauna, kā arī gana daudz iemācījies. Nācās iziet cauri daudz grūtībām, taču tās mani norūdīja un nu atkal varu trenēties. Šodiena bija īpaša. Jūtos lieliski laukumā. Man nebija vārdu. Vienkārši spēlēju basketbolu,'' sacīja 21 gadu vecais basketbolists.

Jaunais talants trešdien aizvadīja savu pirmo treniņu kopš iedzīvošanās traumā. Intervijā pēc Goldensteitas triumfa finālā pret Bostonas ''Celtics'', basketbolists sacīja, ka esot 90% liela varbūtība, ka viņš ņems dalību NBA vasaras līgā. Dotajā brīdī var diezgan droši teikt, ka Vaizmens tiešām vasaras līgā arī spēlēs.

Vaizmens izlaida pusi no savas debijas sezonas, kā arī visu 2021./2022. gada sezonu. Debijas sezonā viņš aizvadīja 39 spēles, kurās izcēlās ar 11.5 punktiem, 5.8 atlēkušajām bumbām, 0.7 rezultatīvām piespēlēm, 0.3 pārtvertām bumbām un 0.9 bloķētiem metieniem vidēji katrā no tām.

''Warriors'' ieguva Vaizmenu 2020. gadā, kad draftēja viņu ar augsto otro izvēli. Pagaidām, basketbolists vēl nav līdz galam attaisnojis uz sevi liktās cerības, taču Goldensteita joprojām uz viņu skatās kā uz vadošu komandas centru jau pavisam tuvā nākotnē.

Vaizmens samērā viegli kļuva par NBA čempionu. Pēc izcīnītā titula viņš pozēja ar trofeju kā leģendārais Kobe Braients, kas internetā izsauca sašutumu, ņemot vērā, cik maz viņš, pagaidām, ir ieguldījis ''Warriors'' triumfā.

Izmantotie resursi:
https://sports.yahoo.com/james-wise...

     [+] [-]

, 2022-06-30 08:08, pirms 2 gadiem
Labs spēlētājs, vienīgi traumas!

     [+] [-]

, 2022-06-30 08:55, pirms 2 gadiem
Labs tur nekas nav. 2sezonu laikā 30 +spēles. bik atsit wiljamsonu. Drafts auksts a laukumā nav

     [+] [-]

, 2022-06-30 09:34, pirms 2 gadiem
markkomartins rakstīja: Labs tur nekas nav. 2sezonu laikā 30 +spēles. bik atsit wiljamsonu. Drafts auksts a laukumā nav
Ritīgi auKsts piks..