Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Detroitā gaidāmas pārmaiņas

Detroitā gaidāmas pārmaiņas
Džo Dumarss
Foto: freep.com

Nacionālās Basketbola Asociācijas kluba Detroitas "Pistons" ģenerālmenedžeris Džo Dumarss izteicies, ka šajā starpsezonā komandā gaidāmas nopietnas pārmaiņas.

"Šajā sezonā bija vairākas neizbēgamas izmaiņas. Lai arī tas bija smags gads, apzināmies, ka tas bija nepieciešams, lai varētu atgriezties tādā pozīcijā, kurā tu esi svarīgs un konkurētspējīgs," tā trešdien sasauktajā preses konferencē aizvadīto sezonu raksturojis Detroitas "Pistons" ģenerālmenedžeris Džo Dumarss. Šosezon "Pistons" pēc vairāku gadu pārtraukuma nespēja pārvarēt pirmo "play-off" kārtu, kur ar sērijā ar 0:4 piekāpās Klīvlendas "Cavaliers".

Jau sezonas sākumā "Pistons" veica ievērojamu darījumu, kura rezultātā uz Denveras "Nuggets" ceļoja Čonsijs Bilapss, bet viņa vietā tika saņemts Alens Aiversons. Kā izrādījās, tad šī maiņa sastāvā neizvērtās veiksmīga, ko pierāda "Pistons" rezultāti. Tas arī ir viens no galvenajiem iemesliem, kāpēc "Pistons" sezona nebija pārāk veiksmīga. Tomēr Aiversona iegūšanai ir savs pluss, proti, viņam beidzas līgums, kas šosezon viņam garantēja otru lielāko algu NBA - 21,9 miljonus ASV dolārus. par 99,9% skaidrs, ka Detroita nepagarinās līgumu ar Aiversonu, kas ļaus šo ietaupīto naudu likt lietā citu brīvo aģentu piesaistīšanai.

Paredzams, ka šovasar Detroitai jaunu spēlētāju piesaistīšanai būs iespēja tērēt aptuveni 20 miljonus. Tāpat komanda varēs papildināties gaidāmajā NBA draftā, kur "Pistons" ir četras izvēles - viena pirmajā raundā (15. numurs) un pārējās trīs otrajā raundā. "Nemeklēšu tikai spēlētājus, kas vienkārši papildinās sastāvu" sacīja Dumarss. Viņš vēlas pastiprināties ar vienu vai diviem nozīmīgiem spēlētājiem, kam tiktu atvēlētas svarīgas lomas komandas modelī. "Man jāizvērtē visdažādākās opcijas, kas ir pieejamas," tā Dumarss, kurš norādīja, ka profesionālajā sportā grūti pieņemami lēmumi ir neizbēgami, tāpēc arī Detroitā gaidāmas vēl izmaiņas.

"Pistons" klubā gaidāmās pārmaiņas gan nav skārušas trenerus, jo Dumarss paziņojis, ka arī nākamsezon komandu vadīs Maikls Karijs. Aizvadītā sezona Karijam bija pirmā galvenā trenera amatā. "Šajā sezonā viņam gāja kā pa viļņiem. Tāpat bija arī mums. Ņemot vērā to, ka veicām tik daudz izmaiņas un viņam šis ir pirmais gads galvenā trenera amatā, nolēmu būt pacietīgs saistībā ar viņu," par Kariju izteicās Dumarss.

Izmantotie resursi:
freep.com
espn.com

  -2 [+] [-]

, 2009-04-30 18:20, pirms 15 gadiem
Tas ir tikai saprotams

  -2 [+] [-]

, 2009-04-30 18:20, pirms 15 gadiem
Liekas ka sai komandai nedaudz pietruksta speles organizatora un nedaudz atletiskuma
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2009-04-30 18:21, pirms 15 gadiem
domaaju ka nodereetu paarmainjas

  +3 [+] [-]

, 2009-04-30 20:42, pirms 15 gadiem
pāgājušo gadu teica to pašu, bet nekas tiki ļoti nemainījās
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-05-01 10:30, pirms 15 gadiem
Kādi no TOP spēlētājiem šovasar būs pieejami - Būzers, Bošs, Odoms - kas vēl?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja