Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Ērvings: "Neviens no mums nedomāja, ka nāksies cīnīties par tikšanu pārspēlēs"

Agris Suveizda

Ērvings: "Neviens no mums nedomāja, ka nāksies cīnīties par tikšanu pārspēlēs"
Kairijs Ērvings. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas komanda Dalasas "Mavericks" bez Dāvja Bertāna laukumā šonakt Filadelfijā piekāpās "76ers" (108:106) un piedzīvoja jau 14. zaudējumu 20 spēlēs. Piecus mačus līdz regulārās sezonas beigām Dalasa (37-40) ieņem tikai 11. vietu Rietumu konferencē, tiesa, blīvajā tabulā tikai par vienu uzvaru atpaliek no pārspēļu zonas, par trim uzvarām – no izslēgšanas spēļu zonas un par četrām – no ceturtās vietas.

Lukas Dončiča un iemainītā Kairija Ērvinga duets joprojām nestrādā un nenes rezultātu. "Redzot, kur atrodamies un kur ir citas komandas, godīgi sakot, esam pamatīgā dimbā. Mūsu bilance ir 37-40, un mēs cīnāmies par pārspēlēm – neviens ģērbtuvē ko tādu negaidīja," teica Ērvings, kurš vēlreiz pauda, ka gribēja sezonu pabeigt Bruklinā, tomēr situācija iegrozījās citādi. Ērvings uzsvēra, ka viņam ir jāpielāgojas mērķu maiņai un jāuzticas komandas biedriem, ar kuriem katru dienu jākaro kopā.

"Situācija noteikti ir sarūgtinoša," piebilda Dončičs. "Bijām izslēgšanas spēļu zonā, bet tagad cīnāmies par tikšanu pārspēlēs. Tā ka situācija neapšaubāmi ir sarūgtinoša. Nedomāju, ka problēma būtu tajā, ka mums vēl jāizveido komandas ķīmija. Mums vienkārši jāuzvar – tas arī viss."

Dalasai vēl atlikušas izbraukuma spēles Maiami un Atlantā un mājas spēles pret Sakramento "Kings", Čikāgas "Bulls" un Sanantonio "Spurs". "Kvalificēšanās vēl ir iespējama," pārliecību nezaudēja galvenais treneris Džeisons Kids. "Ir jātic sistēmai. Ja tici tai, saglabā pozitīvu enerģiju un neesi savtīgs – viss sākas ar to. Ir jābūt komandai – uzvari kā komanda, zaudē kā komanda un arī centies progresēt kā komanda. Runa nav tikai par Kairiju un Luku. Visiem šovakar bija brīvi metieni, un mums tie vienkārši ir jārealizē. Redžijs [Buloks] iemeta pirmo tālmetienu, bet pēc tam vairs nespēja trāpīt nevienu (1/8). Maksi [Klēbers] trāpīja vienu un tad neizmantoja vairākas mešanas iespējas. Mēs runājam par pareizām izspēlēm – trāpi vai netrāpi, taču pie tām ir jāpieturas. Ja sāksi atteikties no izdevībām, basketbola dievi novērsīsies."

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

  +5 [+] [-]

, 2023-03-30 15:03, pirms gada
neviens no mums nedomāja, ka zeme izrādīsies apaļa

  +5 [+] [-]

, 2023-03-30 15:06, pirms gada
Vajadzēja pajautāt SC dīvāna ekspertiem.

  +3 [+] [-]

, 2023-03-30 15:10, pirms gada
" un mēs cīnāmies par pārspēlēm – neviens ģērbtuvē ko tādu negaidīja "
nez... bija plānojuši 15 spēles līdz sezonas beigām zaudēt izredzes tikt Play-In, lai atlikušajo sezonas daļu var "čilliņā" dzerot alu uspēlēt basīti?

     [+] [-]

, 2023-03-30 15:10, pirms gada
kols00 rakstīja: neviens no mums nedomāja, ka zeme izrādīsies apaļa
vai tad ir?

  +6 [+] [-]

, 2023-03-30 15:12, pirms gada
Man likās, ka play-inā jau tiks (un tas bija, kad viņi bija kādā 5. vietā), bet nu, ka tik slikti laikam pat es nedomāju. bet viss loģiski laikam - komanda ir sačakarēta. No sākumsastāva: KP, DFS, Bullock, LD, Branson ir tagad palicis šis izsmiekls ne sākumsastāvs.

  +4 [+] [-]

, 2023-03-30 15:13, pirms gada
2 kaprīzi vienradži vienā komandā ir laikam bik pa daudz. Plus vēl viens no viņiem domā ka zeme ir plakana ak jel, lai dzīvo fundamentālā fizika

  +5 [+] [-]

, 2023-03-30 15:36, pirms gada
Laikam pozitīvākais no ši raksta, ka Mavs ir atlkušas spēles pret Bulls, Heat, Hawks, kas ir Vizards konkurenti!
Tātad Mavs ir iespēja gan pašiem tikt, gan Wizards palīdzēt!

  +4 [+] [-]

, 2023-03-30 16:13, pirms gada
datmons rakstīja: Laikam pozitīvākais no ši raksta, ka Mavs ir atlkušas spēles pret Bulls, Heat, Hawks, kas ir Vizards konkurenti!
Tātad Mavs ir iespēja gan pašiem tikt, gan Wizards palīdzēt!
Wizardiem ir tikai 1 konkurents un tā ir Bulls, abas komandas šķir 2 uzvaras. Pārējās komandas ir vismaz 4 uzvaru attālumā un tas ir daudz, zinot, ka ir palikušas 6 spēles līdz sezonas beigām.

  +3 [+] [-]

, 2023-03-30 19:27, pirms gada
Šim puikam jāuzdāvina spogulis, jo ātrāk, jo labāk...

  +2 [+] [-]

, 2023-03-30 21:03, pirms gada
Zaudējot divus savus labākos defa kapļus KP un DFS es gaidīju, ka tā būs! Mūsdienu NBA arī C.Tomas var mest no soliņa 40pt , bet komanda zaudē, bet neļaut iemest ar labu procentu pretī, tas ir kkas cits, tāpēc jau Leonards,Iguodala un Grīns kotējas augstāk par Lilardu, Westbruku,Irvingu u.c

  +1 [+] [-]

, 2023-03-31 01:24, pirms gada
Aizsardzībai basītī ir lielāka nozīme nekā uzbrukumam. Var mest cik gribi, bet ja pretinieku komanda iemet vairāk jēga nekāda.

     [+] [-]

, 2023-03-31 12:59, pirms gada
Kids sezonas beigās sāk runāt,ka komandai ir jāspēlē kā komandai,lai neviens nebūtu savtīgs!Bet komandai kā komandai bija jāspēlē jau no sezonas sākuma,nevis sezonas beigās sāk mācīt komandu kā jāspēlē.Kur Kids kā galvenais treneris bija agrāk?Visu laiku skatījās sajūsmā kā Dončičs viens pats spēlē,kamēr biksēs aptaisījās.