Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Deiviss par neveiksmēm metienos: ''Kopš janvāra cīnījos ar plaukstas savainojumu''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Deiviss par neveiksmēm metienos: ''Kopš janvāra cīnījos ar plaukstas savainojumu''
Entonijs Deiviss. Foto:AFP/Scanpix

Viens no Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Losandželosas ''Lakers'' līderiem Entonijs Deiviss sarunā ar medijiem atklājis, ka pie vājās precizitātes metienos no tālās distances pagājušajā sezonā vainojams plaukstas locītavas savainojums, kas uzbrucējam traucējis kopš janvāra.

''Daudzi to nezina, bet kopš janvāra cīnījos ar plaukstas locītavas savainojumu. Tas traucēja manam metienam un ietekmēja kopējo sniegumu. Tas nav attaisnojums, taču bija grūti mest tā, kā es to gribētu. Nespēju pareizi izpildīt metienu,'' atklāja ''Lakers'' uzbrucējs Entonijs Deiviss, kurš pagājušajā sezonā tālmetienus izpildīja ar 18,6% precizitāti.

''Šobrīd esmu simtprocentīgi vesels. Variet apjautāties pie puišiem. Es tiešām metu no distances. Būšu gatavs. Neatkarīgi no pozīcijas, kurā treneris mani vēlēsies redzēt, ja būs iespēja, metīšu pa grozu,'' turpināja Deiviss.

29 gadus vecais spēka uzbrucējs pagājušajā sezonā piedalījās vien 40 spēlēs, gūstot 23,2 punktus un izcīnot 9,9 atlēkušās bumbas zem groziem.

Losandželosas ''Lakers'' jauno NBA sezonu sāks naktī uz 19. oktobri, kad viesosies pie pašreizējās čempiones Goldensteitas ''Warriors''.

Izmantotie resursi:
​​https://basketnews.com/news-178597-anthony-davis-gives-reason-for-his-declining-long-range-shooting-percentage.html

  +1 [+] [-]

, 2022-09-29 16:59, pirms 2 gadiem
AD bija savainojums? Nevar būt, kaut kas nedzirdēts! :O

     [+] [-]

, 2022-09-30 18:27, pirms 2 gadiem
bukacis rakstīja: AD bija savainojums? Nevar būt, kaut kas nedzirdēts! :O
Lohi sportacentrā?nevar būt !kautkas neredzēts!