Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Hārdijs kļūs par jaunāko aktīvo NBA galveno treneri un vadīs ''Jazz''

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Hārdijs kļūs par jaunāko aktīvo NBA galveno treneri un vadīs ''Jazz''
Vils Hārdijs. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Jūtas ''Jazz'' jaunais galvenais treneris, visticamāk, būs Bostonas ''Celtics'' trenera asistents Vils Hārdijs, vēsta ESPN žurnālists Eidriens Vodžnarovskis.

Žurnālists informē, ka ''Jazz'' ir gatava noslēgt līgumu ar Hārdiju uz piecām sezonām. Hārdijs ir vien 34 gadus vecs, kas nozīmē, ka līguma parakstīšanas gadījumā viņš kļūs par šī brīža pašu jaunāko galveno treneri NBA.

Jūtas klubs paralēli cenšas aizpildīt arī citas brīvās vietas. Par asociēto ģenerālmenedžeri vienība nolīga Deividu Fizdeilu. Fizdeils pildīja galvenā trenera un trenera asistenta funkcijas NBA 18 sezonas un nu pievienosies komandas vadībai.

''Jazz'' pēdējās sezonās ir īpaši buksējusi. Lai gan vienība bieži vien bija iekš konferences labāko sešinieka, sezona vienmēr aprāvās priekšlaicīgi. Aizvadītajā sezonā klubs tika pie 49 panākumiem 82 mačos un ierindojās piektajā vietā Rietumos. Sezona gan beidzās jau pēc pirmās ''play-off'' kārtas, kurā tika atzīts Dalasas ''Mavericks'' pārrākums ar 2:4.

     [+] [-]

, 2022-06-29 11:07, pirms 2 gadiem
Nu laikam jau prātīgāk ir samainīt treneri nekā mēģināt kādam Gobēru iesmērēt un ko jēdzīgu dabūt pretī.

     [+] [-]

, 2022-06-29 11:19, pirms 2 gadiem
Jānis Kalnevics rakstīja: Nu laikam jau prātīgāk ir samainīt treneri nekā mēģināt kādam Gobēru iesmērēt un ko jēdzīgu dabūt pretī.
Treneris neko neizmainīs.
Kas tev liek domāt,ka šitas iemācīs visai ārējai līnijai spēlēt aizsardzībā ar Mitčelu priekšgalā,kad viens no līgas labākajiem aizsardzības treneriem nevarēja to izdarīt?

Gobēra sakarā būs ņēmēji.Daudz komandas runā par viņu

     [+] [-]

, 2022-06-29 14:37, pirms 2 gadiem
Novēlu veiksmi!