Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Nešs par Durenta situāciju: ''Ģimenes piedzīvo šāda veida nesaskaņas''

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Nešs par Durenta situāciju: ''Ģimenes piedzīvo šāda veida nesaskaņas''
Kevins Durents. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mediju dienā kluba Bruklinas ''Nets'' galvenais treneris Stīvs Nešs atbildējis uz jautājumiem saistībā ar komandas līdera Kevina Durenta pieprasīto maiņas darījumu starpsezonas ievadā.

''Ģimenes piedzīvo šāda veida nesaskaņas. Nākas iziet cauri nelaimēm un nesaskaņām,'' sacīja Nešs.

Durents komandas īpašniekam lika izvēlēties starp viņu un Nešu. Pagāja vairākas nedēļas līdz Durents samierinājās ar faktu, ka maiņas darījums, visticamāk, tā arī nebūs. Basketbolists formāli salīga mieru un jauno sezonu turpinās Bruklinā.

''Sezonas beigās es domāju, ka mēs demonstrējām sliktu basketbolu. Spēlētāji bija emocionāli, neapmierināti un pārdzīvoja notikušo. Atskatoties uz to, varu sacīt, ka mēs aizvadītajā sezonā spēlējām pat ļoti labi. Mēs izdzīvojām sezonu, spēlējot lielāko daļu spēles bez mūsu trīs zvaigznēm,'' turpināja Nešs.

Durents tikmēr bija lakonisks. Incidentu ar Nešu viņš raksturoja konkrēti - viņš vienkārši paliek vecāks un vēlas atrasties stabilā vietā, lai cīnītos par titulu. Bruklinā viņam starpsezonā radušās šaubas par šāda plāna īstenošanu.

''Nets'' aizvadītajā sezonā izcīnīja 44 panākumus 82 mačos, izcīnot septīto vietu Austrumu konferencē. Vienība pārvarēja pārspēļu kārtu, taču ''play-off'' pirmajā raundā četros mačos atzina Bostonas ''Celtics'' pārākumu. Tā bija vienīgā sērija pagājušās sezonas izslēgšanas spēlēs, kas noslēdzās četrās spēlēs.

Jaunajā sezonā kluba mērķis ir konkrēts - pabeigt iesākto un izcīnīt čempiones titulu. Tas gan prasīs upurus, jo Durentam nāksies vēlreiz saspēlēties ar Kairiju Ērvingu, kā arī iejusties ritmā ar Benu Simonsu.

Izmantotie resursi:
https://sports.yahoo.com/steve-nash...

     [+] [-]

, 2022-09-27 22:09, pirms 2 gadiem
Kāda ģimene tieši šeit minēta?

Viņi tur ne tuvu nav bijuši ģimenes statusam

     [+] [-]

, 2022-09-27 22:54, pirms 2 gadiem
Heiteris parastais rakstīja: Kāda ģimene tieši šeit minēta?

Viņi tur ne tuvu nav bijuši ģimenes statusam
pārnestā nozīmē raksturo savu sadarbības modeli.