Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Deiviss uzskata, ka ''Lakers'' nav pienācīgi novērtēta pirms jaunās sezonas

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Deiviss uzskata, ka ''Lakers'' nav pienācīgi novērtēta pirms jaunās sezonas
Rasels Vestbruks un Entonijs Deiviss. Foto: USA TODAY Sports/Scanpix

Lai gan Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandai Losandželosas ''Lakers'' zvaigznes netrūkst, spēlētāji saprot, ka netiek uzskatīti par favorītiem uz titulu. Mediju dienā līderi atklājuši savas izjūtas, kā arī mērķus.

''Mēs pret jauno sezonu izturamies ar lielu nopietnību. Mēs neesam pietiekami novērtēti. Basketbola pasaule mūs vēro, lai redzētu, ko esam spējīgi paveikt. Viņi gan mūs neuzskata par favorītiem un tas ir normāli. Ja godīgi, tad jūtos pat labi, ka tā,'' sacīja viens no komandas līderiem Entonijs Deiviss.

''Lakers'' aizvadītajā sezonā izcīnīja 33 uzvaras 82 mačos un finišēja 11. vietā Rietumu konferencē. Klubs krietni pievīla savus līdzjutējus, neiekļūstot nedz izslēgšanas spēlēs, nedz ''play-in'' turnīrā.

''Jaunajā sezonā spēlēsim krietni agresīvāk. Pagājušajā sezonā bieži vien aizdomājos un baidījos, ka kaut kas neizdosies. Tagad cenšos nenovērst domas, lai sasniegtu mērķi. Apzinos, ka varēju būt individuāli krietni vēl labāks, ja nebūtu traumu'' turpināja Deiviss.

Arī komandas saspēles vadītājs Rasels Vestbruks ir pozitīvi noskaņots par gaidāmo sezonu. Viņš ir gatavs doties laukumā arī kā rezervists, ja komandai tas būs nepieciešams.

''Ar Darvinu komunicēju jau kopš pirmās dienas. Man ir ļoti svarīgi, ka varu tik brīvi komunicēt ar jauno treneri,'' sacīja Vestbruks.

Kā komandas biedri, tā arī jaunais galvenais treneris Darvins Hams ir priecīgi par Vestbruka progresu un vēlmi uzvarēt.

''Viņš ir lielisks. Viņš izpilda visus uzdotos uzdevumus. Brīžos, kad mēs runājam, viņš vienmēr pierāda, ka rūpējās par komandas rezultātu, nevis sevi. Jaunajā sezonā viņš demonstrēs izcilu aizsardzību un palīdzēs jaunajiem spēlētājiem progresēt,'' optimistiski noskaņots bija Hams.

''Nevaru sagaidīt sezonas sākumu. Vestbrukam tā būs lieliska un es būšu blakus, lai viņu atbalstītu,'' trenera sacīto papildināja komandas superzvaigzne Lebrons Džeimss.

Jaunajā sezonā ''Lakers'' pievienosies tādi spēlētāji kā Huans Toskano-Andersons, Deniss Šrēders, kā arī Patriks Beverlijs.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...