Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Beverlijs un citi "Clippers" spēlētāji atgriezušies NBA burbulī

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Beverlijs un citi "Clippers" spēlētāji atgriezušies NBA burbulī
Patriks Beverlijs. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Losandželosas "Clippers" saspēles vadītājs Patriks Beverlijs atgriezies NBA "burbulī". Ārpus komandas nometnes šobrīd ir vienīgi Montrezls Harels, kas nozīmē, ka komanda ir tuvu optimālajam sastāvam.

Pagājušajā nedēļā "Clippers" komanda aizvadīja treniņus Disnejlendas sporta kompleksā bez Lū Viljamsa, Markusa Morisa, Patrika Beverlija, Lendrija Šameta, Ivicas Zubaca un Montrezla Harela, bet šobrīd ārpus "burbuļa" palicis tikai Harels.

Svētdien komandai pievienojās Patriks Beverlijs, kas aizvadītās nedēļas sākumā ģimenes apsvērumu dēļ pameta NBA "burbuli". Šobrīd Beverlijs, Zubacs un Šamets ir karantīnā. 10 dienu karantīnu viesnīcas numuriņā pārcieš arī Lū Viljamss, kurš Atlantā tika manīts striptīza klubā un par to tika kritizēts.

Beverlijam karantīna beigsies pirms ceturtdien paredzētā mača pret "Lakers", un tas nozīmē, ka saspēles vadītājs nebūs aizvadījis treniņus ar komandu, tāpēc pastāv iespēja, ka Doks Riverss viņam šajā mačā ļaus spēli vērot no malas.

"Clippers" atlikušajās astoņās regulārā turnīra spēlēs nav iespēja apsteigt "Lakers" un pacelties uz pirmo vietu Riemumos. Šobrīd "Clippers" ir otrajā vietā, bet aiz tās ir "Nuggets". Ņemot vērā, ka nevienai no komandām, spēlējot NBA "burbulī", nav mājas spēļu priekšrocības, tad, raugoties pusfinālu virzienā, nav nozīmes, vai komanda ir otrajā vai trešajā pozīcijā Rietumos.

Izmantotie resursi:
https://sports.yahoo.com/patrick-be...

     [+] [-]

, 2020-07-27 13:38, pirms 4 gadiem
Diezgan dīvaini skan nav nozīmes otrajiem vai trešajiem palikt. Manuprāt, diezgan liela nozīme gan pirmajā kārtā gan otrajā atškiras pretinieki un izspēles zars. Starp 4. un 5. vietu nav īsti starpības.