Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Maiami lidostā apcietina ''Timberwolves'' basketbolistu Prinsu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Maiami lidostā apcietina ''Timberwolves'' basketbolistu Prinsu
Torians Prinss. Foto: USA Today Sports/Scanpix

ESPN ziņo, ka Maiami starptautiskajā lidostā pēc Teksasā izdotas pavēstes aizturēts Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Minesotas ''Timberwolves'' spēlētājs Torians Prinss, kurš šobrīd atrodas ieslodzījumā.

ESPN ziņo, ka Maiami starptautiskajā lidostā aizturēts Minesotas ''Timberwolves'' basketbolists Torians Prinss. Viņš atradās meklēšanā Teksasā, kas izdeva rīkojumu viņa aizturēšanai citviet. Pagaidām nav zināms, par ko basketbolistu apsūdz, taču viņš šobrīd atrodas ieslodzījumā ''Turner Guilford Knight Correctional Center'' cietumā Maiami.

Publiskajā paziņojumā Minesotas ''Timberwolves'' pauda, ka ir informēta par notikušo, taču daudz to nekomentēja, atklājot, ka tai vēl jāiegūst papildus informācija. Vēl šajā vasarā klubs ar Prinsu pagarināja līgumu uz nākamajām divām sezonām par kopējo summu 16 miljoniem ASV dolāru.

2016. gada draftā Prinsu pirmajā kārtā ar 12. numuru izraudzījās Jūtas ''Jazz'', kura gan izvēli aizmainīja uz Atlantas ''Hawks''. Līdz 2019. gadam Prinss spēlēja tieši Atlantā, vēlāk divas sezonas Bruklinas ''Nets'', tad uz brīdi Klīvlendas ''Cavaliers'', bet pagājušo sezonu pavadīja Minesotā. 69 regulārās sezonas spēlēs Prinss vidēji meta 7.3 punktus, bet izslēgšanas piecos mačos sešus punktus.

Karjeras laikā Prinss laukumā devies 370 NBA regulārās sezonas mačos, kuros vidēji iemetis 10.5 punktus, izcīnījis 3.9 atlēkušās bumbas zem groziem un atdevis 1.7 rezultatīvās piespēles.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2022-08-26 10:44, pirms 2 gadiem
Minesotai gan neveicās. Nupat tika no viena bandīta vaļā, tagad otrs pa cietumu dzīvo. Un sliktākais, ka nupat līgumu iedeva. Cerams, ka ir noteikumi par līguma anulēšanu - vismaz loģiski, ka vajadzētu būt.
Lielos vilcienos jau viņš nav īpaši svarīgs komandai. Ir divi stabili PF/SF: McDaniels, Andersons, Edvards bieži spēlēs pa SF un Tauns bieži spēlēs pa PF.