Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Ar palikšanu ārpus sastāva Beverlija maiņa var ietekmēt Vestbruka nākotni ''Lakers''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Ar palikšanu ārpus sastāva Beverlija maiņa var ietekmēt Vestbruka nākotni ''Lakers''
Rasels Vestbruks. Foto: AFP/Scanpix

''The Athletic'' ziņo, ka Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Losandželosas ''Lakers'' pēc veiktās Patrika Beverlija maiņas varētu neiekļaut aktīvajā spēlētāju sastāvā Raselu Vestbruku, bet nosūtīt viņu mājās un vienoties ar viņu līdzīgi, kā to iepriekšējā sezonā darīja Hjūstonas ''Rockets'' ar Džonu Volu.

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Losandželosas ''Lakers'' šonedēļ veica maiņas darījumu ar Jūtas ''Jazz'', kā rezultātā uz to pārnāca Patriks Beverlijs, bet pretējā virzienā devās Stenlijs Džonsons un Teilens Hortons-Takers.

Maiņa gan vērtēta neviennozīmīgi. Losandželosas rindās joprojām atrodas Rasels Vestbruks, un abiem nav labākās attiecības. Laikā, kad Vestbruks spēlēja Oklahomsitijas ''Thunder'', tad 2013. gada izslēgšanas spēlēs pēc sadursmes ar Beverliju spēlētājs traumēja menisku. Vienā no intervijām vēl Hjūstonas ''Rockets'' sastāvā Vestbruks pauda, ka Beverlijs tikai liek citiem domāt, ka viņš prot spēlēt aizsardzībā - viņaprāt, viņš nevienu nevarot nosegt.

Arī paša Vestbruka atrašanās Losandželosā ilgu laiku bijusi zem jautājuma zīmes. Sastāvam viņš pievienojās pirms 2021./2022. gada sezonas, kad ''Lakers'' veica maiņas darījumu ar Vašingtonas ''Wizards''. Pirmā kopīgā sezona izvērtās neveiksmīga, komandai nemaz neiekļūstot izslēgšanas spēlēs.

Starpsezonā Vestbruks izvēlējās turpināt esošās līgumsaistības savā pēdējā gadā, kurā viņš pelnīs 47 miljonus ASV dolāru. Šis maksimālais līgums 206 miljonu dolāru vērtībā tika vēl noslēgts, kad spēlētājs pārstāvēja Oklahomsitijas ''Thunder''. Pēc nākamās sezonas spēlētājs kļūs par neierobežoti brīvo aģentu, ja vien ''Lakers'' viņam nepiedāvās to pagarināt.

''The Athletic'' ziņo, ka Beverlija maiņa var ietekmēt Vestbruka nākotni Losandželosā. Ir ļoti iespējams, ka, sākoties treniņnometnei, spēlētājs neatradīsies aktīvajā ''Lakers'' basketbolistu sarakstā. Ir visai iespējams, ka ''Lakers'' neaizmainīs Vestbruku kur citur, bet, līdzīgi kā Hjūstonas ''Rockets'' 2021./2022. gada sezonā vienojās ar Džonu Volu, tā arī Losandželosa vēlas vienoties ar Vestbruku par nespēlēšanu tās rindās.

2022./2023. gada NBA sezona sāksies 18. oktobrī, bet no 30. septembra komandas sāks aizvadīt pārbaudes mačus.

Izmantotie resursi:
https://theathletic.com/3537009/202...

     [+] [-]

, 2022-08-26 10:47, pirms 2 gadiem
Westbruks jāpiespiež nākt otrajā pieciniekā. Tikai tad ir jēga no viņa.
Iespējams tāds arī ir plāns. Atsēdināt pavisam ir galīgi dīvaini. - ja vien nevēlas izpirkt līgumu par mazu/izdevīgu naudiņu.

     [+] [-]

, 2022-08-26 12:43, pirms 2 gadiem
Šitais tas pats stāsts kā Karmelo kad viņam Tundrās prasīja vai spēlēs otrajā piecniekā. Tad tik noņirdzās un viss. Šiem cilvēkie ego ir lielāks kā nauda viņu kontos...