Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Kevins Lavs: "Neesam labākie draugi ar Lebronu"

Andrejs Siliņš

Kevins Lavs: "Neesam labākie draugi ar Lebronu"
Kevins Lavs un Lebrons Džeimss
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Klīvlendas "Cavaliers" spēka uzbrucējs Kevins Lavs intervijā "The Dan Patrick Show" atzinis, ka gatavojas palikt komandas rindās arī pēc šīs sezonas, kad kļūs par brīvo aģentu, bet attiecības ar komandas superzvaigzni Lebronu Džeimsu Lavs raksturojis kā normālas.

Džeimsa un Lava iespējamā nesaprašanās bija aprakstīta mediju publikācijās pēc sezonas sākuma, kas "Cavaliers" komandai neizdevās tik labs, cik iecerēts. Džeimss arī publiski aicināja Lavu atgūt fizisko kondīciju un ātrāk iekļauties jaunajā komandā. Lavs pievienojās "Cavaliers" pirms šīs sezonas maiņas darījumā no "Timberwolves". Pēc sezonas Lavam beigsies pašreiz spēkā esošais līgums, un spēlētājs kļūs par brīvo aģentu. Arī tas radījis spekulācijas par Lava iespējamo došanos projām.

"Plānoju būt "Cavaliers" rindās jebkurā gadījumā," vaicāts, vai lēmumu ietekmēs tas, kā komandai veiksies izslēgšanas turnīrā. Daudz kas būs atkarīgs arī no tā, kādas būs Lebrona un Lava attiecības un attieksme vienam pret otru kā komandas biedriem. "Viss ir kārtībā," savas attiecības ar Džeimsu raksturoja Lavs. "Mēs neesam labākie draugi, brīvo laiku nepavadām kopā. Bet redzamies katru dienu treniņos, izbraukumos, ceļā uz spēlēm. Domāju, ka mūsu attiecības attīstās. Varu to pašu teikt par katru treneri un spēlētāju. Tā ir daļa no NBA."

Lebrons Džeimss, kā allaž, arī šajā sezonā tiek vērtēts kā viens no galvenajiem sezonas vērtīgākā spēlētāja balvas favorītiem. Lavs gan savu balsi atdotu par savu bijušo komandas biedru koledžas laikos Raselu Vestbruku: "Viņiabi aizvada MVP cienīgu sezonu, bet es balsotu par Vestbruku. Viņa komanda cīnās par iekļūšanu "play-off", Seržs Ibaka ir ārā, Kevinam Durantam sezona varētu būt beigusies, bet Rasels tik un tā cīnās par savu komandu. Pēc katras spēles visiem interesē viņa statistika. Domāju, ka Raselam tādā ziņā ir labāka sezona."

26 gadus vecais Lavs šosezon vidēji guvis 16,5 punktus, izcīnījis 10,1 atlēkušo bumbu un atdevis 2,3 rezultatīvas piespēles.

Izmantotie resursi:
ESPN

  +2 [+] [-]

, 2015-03-24 11:22, pirms 9 gadiem
Lai gan Lavs saka,ka plāno palikt,tomēr domāju,ka viņš būs prom! Tas jau tikai loģiski,ka žurnālistiem saka vienu,bet galvā domā ko citu. Neteiks jau visiem,ka nākamsezon te vairs nebūs.. Lovs nākamsezon nebūs vairs Klīvlendā.. Ticamākais variants - LAL! Ja vēl LAL varētu Rondo dabūt vasarā.. Būtu interesanti pavērot

  +2 [+] [-]

, 2015-03-24 11:31, pirms 9 gadiem
Tieši tas pats stāsts arī bija par Rondo...Ko viņam citu teikt? Klīvlendai nevajag Lova līgumu un Lovam nevajag Klīvlendu.
Ceru ka viņš uz LAL aizies un kaut cik atdzīvinās komandu.
Iespaidīgi būtu uz GSW Lee vietā protams tas nenotiks

  -2 [+] [-]

, 2015-03-24 11:41, pirms 9 gadiem
Es domāju daudziem ir jau skaidrs, ka abi ar Westbrooku pēc esošo līgumu beigām ies uz LAL. Lovs nākošsezon, Westbrooks pievienosies 17/18 sezonā.

     [+] [-]

, 2015-03-24 11:52, pirms 9 gadiem
Nesaprotu,ko tur visi ardas ka viņi redz nav labakie draugi,nav jau jabut labakajiem draugiem,lai butu labas attiecibas.

  +2 [+] [-]

, 2015-03-24 12:17, pirms 9 gadiem
nba33 rakstīja: Lai gan Lavs saka,ka plāno palikt,tomēr domāju,ka viņš būs prom! Tas jau tikai loģiski,ka žurnālistiem saka vienu,bet galvā domā ko citu. Neteiks jau visiem,ka nākamsezon te vairs nebūs.. Lovs nākamsezon nebūs vairs Klīvlendā.. Ticamākais variants - LAL! Ja vēl LAL varētu Rondo dabūt vasarā.. Būtu interesanti pavērot
Domāju, ka Dragičs būtu labāka izvēle

     [+] [-]

, 2015-03-24 14:01, pirms 9 gadiem
Itkaa nemanas un spele sudigi bet ar visu to aiz Lebrona un Iirvinga muguras videi 16 achi spele un 10 bumbas. Nu nepavisam jau nav slikti, jo 3 speletajiem no 1 komandas videji vaakt 20+ punktus skiet nereaali. Tapec sis big trio videji samet 60+ achus. Play off bus speks un austrumos neredzu siem pretiniekus. Nemot vel veraa to ka Hawks jau sak bukseet

  -3 [+] [-]

, 2015-03-24 14:13, pirms 9 gadiem
TOTO=MaizeIrBack rakstīja: Itkaa nemanas un spele sudigi bet ar visu to aiz Lebrona un Iirvinga muguras videi 16 achi spele un 10 bumbas. Nu nepavisam jau nav slikti, jo 3 speletajiem no 1 komandas videji vaakt 20+ punktus skiet nereaali. Tapec sis big trio videji samet 60+ achus. Play off bus speks un austrumos neredzu siem pretiniekus. Nemot vel veraa to ka Hawks jau sak bukseet
Jāpiekrīt. Ok, ir kritums punktos un diemžēl arī asistos, bet toč nav tā, ka viņš tur neiederas. Un ies gadi un tikai labāk paliks. Vasarā abiem Irvingam un Love iedos max un viņu 5 gadu dominance domāju ir bez maz garantēta.

  -3 [+] [-]

, 2015-03-24 14:15, pirms 9 gadiem
Skatos salaries CLE komandai un wtf....

Haywood 2M šosezon un 10M Team option nākošo gadu Cik reāli, ka Team pateiks, ka Ok mēs ņemam tevi pa 10M

  +2 [+] [-]

, 2015-03-24 14:20, pirms 9 gadiem
Šiten varētu teikt, "Es taču teicu"... Un ne tikai es to daudzi minēja...
Lovs ir statistiķis... laba vērtība, pat apskaužami stabila vērtība, bet tikai bumbās un punktos...
Viņš nav kaplis, kas mēnesi no vietas plēsīs pušu savu pakaļu, noirstot pēc katras bumbas, turklāt arī traumatisks. Jā atseviškās spēlēs viņš nospēlē zvērīgi, cīnotie,s bet tas nav katrā spēlē... Bet LBJ tieši to sagaida... Un kamēr viņš to nedabūn, Lovs nebūs mīlēts tajā komandā... turklāt, viņi jau pat tīri labi var iztikt bez viņa, jo statistiski viņš ir aizstājams ar mazāk atalgotu personu... Es pat teiktu vienīgā tiešām uzsveramā viņa īpašība ir tālā piespēle, tā nu viņam ir konfekte...

Tai pat laikā, vius izšķirs Klīvlendas starts play-off, no čempionu vienības (vai tuvu tam) nez vai lovs skrees projām

  +1 [+] [-]

, 2015-03-24 14:23, pirms 9 gadiem
Turklāt nevar aizmirst vienu tādu lietu... Lovs traucē LBJ... Heat Bošu (tāds pats Lovs vien ir) novirzīja uz centru, lai LBJ būtu ierastā vieta laukumā un izspēlēs... Bet ar Lovu pozicionāli viņiem ir neērti saspēlēties... Tapēc es pat teiktu, ka JR. Smits ar tiem pašiem Lova punktiem Klīvlendas modelī iederas labāk... Tik cik augums... Play off vajag arī augumu...

  +1 [+] [-]

, 2015-03-24 15:18, pirms 9 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Skatos salaries CLE komandai un wtf....

Haywood 2M šosezon un 10M Team option nākošo gadu Cik reāli, ka Team pateiks, ka Ok mēs ņemam tevi pa 10M
Līgumā par 1 nullīti netīšām virāk ierakstīja

     [+] [-]

, 2015-03-24 16:28, pirms 9 gadiem
Raitcha rakstīja: Šiten varētu teikt, "Es taču teicu"... Un ne tikai es to daudzi minēja...
Lovs ir statistiķis... laba vērtība, pat apskaužami stabila vērtība, bet tikai bumbās un punktos...
Viņš nav kaplis, kas mēnesi no vietas plēsīs pušu savu pakaļu, noirstot pēc katras bumbas, turklāt arī traumatisks. Jā atseviškās spēlēs viņš nospēlē zvērīgi, cīnotie,s bet tas nav katrā spēlē... Bet LBJ tieši to sagaida... Un kamēr viņš to nedabūn, Lovs nebūs mīlēts tajā komandā... turklāt, viņi jau pat tīri labi var iztikt bez viņa, jo statistiski viņš ir aizstājams ar mazāk atalgotu personu... Es pat teiktu vienīgā tiešām uzsveramā viņa īpašība ir tālā piespēle, tā nu viņam ir konfekte...

Tai pat laikā, vius izšķirs Klīvlendas starts play-off, no čempionu vienības (vai tuvu tam) nez vai lovs skrees projām
Ko nozim tikai punktos un bumbas? Visi nekad nevar buut kapli defensaa vai tiesi otradi visi nebus nekad shooteri. Un savu lomu pilda vins diezgan labi. Kad LBJ ar Iirvingu nav lielaa diena tad tiesi Love ir tas kurs ar savam trojkaam var atgriezt spele un izskirt speli kada svarigaa bridi. Nemot veraa kadi vinam komandas biedri tad vins arii ir kaa max 3. opcija komandaa bet ar visu to ir atrasta vinam loma komandaa un stati ari ir ok.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-03-24 17:55, pirms 9 gadiem
Izskatās,ka LAL variants ir pavisam iespējams.

  -2 [+] [-]

, 2015-03-24 18:08, pirms 9 gadiem
Pēdējo nedēļu skatos, ka man uzradies stalkeris Rakstu ko gribu, bet visiem komentiem -1

  -1 [+] [-]

, 2015-03-24 18:29, pirms 9 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Pēdējo nedēļu skatos, ka man uzradies stalkeris Rakstu ko gribu, bet visiem komentiem -1
Priecaajies! Kadam esi vajadzigs

  +1 [+] [-]

, 2015-03-24 19:50, pirms 9 gadiem
Skaidrs ir ka Lavs nepaliks klīvlendā , jo man personiski liekas Lavam nepatīk sava loma klīvlendā un varbūt Lavs ies uz lakers vasarā , bet tad jau redzēs .

  +1 [+] [-]

, 2015-03-24 21:11, pirms 9 gadiem
Kautkā Lovam šajā komandā nesanāk iespēlēties, Lebrons kā Kings, Kairijs arī dažreiz paspīd, bet Lovs paliek ēnā, manuprāt, tas viņam gaužām nepatīk!

  +1 [+] [-]

, 2015-03-24 21:30, pirms 9 gadiem
TOTO=MaizeIrBack rakstīja: Ko nozim tikai punktos un bumbas? Visi nekad nevar buut kapli defensaa vai tiesi otradi visi nebus nekad shooteri. Un savu lomu pilda vins diezgan labi. Kad LBJ ar Iirvingu nav lielaa diena tad tiesi Love ir tas kurs ar savam trojkaam var atgriezt spele un izskirt speli kada svarigaa bridi. Nemot veraa kadi vinam komandas biedri tad vins arii ir kaa max 3. opcija komandaa bet ar visu to ir atrasta vinam loma komandaa un stati ari ir ok.
Tas nozīmē, ka tie ir stabili 20 punkti un 10 bumbas ik spēli, bet kādam jākapā aizsardzībā, vai jācīnīnās mikromačos, par brīvajām bumbām utt, viņa vietā...
Ja komanda grib uzvarēt, tad katram ir jādara savs darbs, plus katram ir jākapā aizsardzībā, nevar izv';elēties vienu... Un to pierāda gadu no gadiem, uzvar sabalansētākā komanda, ar ļielāko pašatdevi... Pat Heat , itkā bija trīs cilvēki, bet visi 12 mauca uz 100% kad viņiem bija jāiet laukumā, kas deva 4 finālus pēc kārtas.
Bet Lova lietderība pašlaik ir redzama Minesotā, ar vai bez viņa, bet starpības nekādas...
Viņš var būt trūkstošais posms daudzās komandās, bet ne jau kopā ar LBJ, tur viņam nāksies savu krupi norīt un rauties pušu visos stūros un galos laukumā... Ja gribēs to trofeju...
Un tgd pasakiet man, kā viņš sevi var redzēt Lakers, ar Kobi, kurš neprasa no komandas biedriem mazāk atdeves, pat vairāk?

  +1 [+] [-]

, 2015-03-24 21:42, pirms 9 gadiem
LAL viņam nav ko darīt. Viņu tur izēdīs ātrāk kā šaku!!! Viņš jūtā vai bruklinā derētu bet ne lal. Es tā ceru ka rondo nepaliks dallasā. Bet kaut kur skrienot cauri virsrakstiem manīju ka elisu dos projām. Tā varētu būt?

  +1 [+] [-]

, 2015-03-24 21:47, pirms 9 gadiem
RajonRondo rakstīja: LAL viņam nav ko darīt. Viņu tur izēdīs ātrāk kā šaku!!! Viņš jūtā vai bruklinā derētu bet ne lal. Es tā ceru ka rondo nepaliks dallasā. Bet kaut kur skrienot cauri virsrakstiem manīju ka elisu dos projām. Tā varētu būt?
Nu viņam esot atdeves problēmas. Un nesen vēl bija spēle kkādi 4-20 metienos un vēl izšķirošaais garām aizlikts, tad nu spekulācijas ir, ka Elis esot nemotivēts un degradējot līzdzi arī pārējos.. Iespējams tieši Rondo ir iemesls... Bet šikāk neko lasījis neesmu...
Par Lovu, tas točna... Būs kā ar statistiķi Lee GSW, pie normāla trenera sēž uz soliņa, un principā nav pat 6. opcija

  +1 [+] [-]

, 2015-03-24 22:28, pirms 9 gadiem
Nu loģiski, Lebrons arī ar Kairiju nav labākie draugi, līdz Lebrona-Veida draudzībai tur ir kā līdz mēnesim, es pat teiktu, ka džeimsam J.R. smits un mozgovs ir labāki čomi

bet par to,ka Lovs pateica, ka Vestbruks MVP nu gan sitiens zem jostas vietas, kā vispār var nebalsot par savu komandas biedru,pirmo reizi lkm ko tādu redzu Vestbruks cīnās par playoffu + viņš izlaidis pietiekami daudz spēļu,lai stabili to balvu viņam neiedotu. Ja dabū 5, 6. vietu, tad ok, lai iet balva viņam.