Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Simonss par "Nets" izredzēm: "Mums ir īpaša komanda, varam būt čempioni"

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Simonss par "Nets" izredzēm: "Mums ir īpaša komanda, varam būt čempioni"
Bruklinas ''Nets'' basketbolists Bens Simonss. Foto: USA TODAY Sports/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) 2016. gada drafta pirmais numurs Bens Simonss podkāstā "The Old Man and the Three", kuru vada Džejdžejs Rediks, komentēja situāciju, kas radās starp viņu un Filadelfijas "76ers". Talantīgais spēlētājs uzskata, ka komanda pret viņu izturējusies slikti. Tāpat Simonss izteicās, ka "Nets" ir visas iespējas tikt pie titula.

Aizvadītās sezonas laikā vairākkārt tika rakstīts, ka Bens Simonss saskāries ar mentālām problēmām, kas liegušas viņam atgriezties laukumā. Tas bija iemesls, kāpēc viņa un Filadelfijas "76ers" komandas attiecības pamatīgi sašķobījās. Rezultātā Simonss tika iesaistīts maiņas darījumā, nonākot Bruklinas "Nets" vienībā.

"Viss, ko es vēlējos, bija palīdzība," intervijā teica Simonss. "Es biju nonācis tādā situācijā, kad manā virzienā tika mesti dažādi mēsli, lai arī es patiešām centos atgriezties. Tas man galīgi nepalīdzēja. Es nejutu to, ka treneri un komandas biedri vēlētos man palīdzēt. Negribu gan teikt, ka tādi bija visi komandas biedri, jo bija tādi, kas man patiešām palīdzēja. Ar tiem cilvēkiem joprojām esmu draugos."

Aizvadītajā sezonā bija situācija, kad Simonss tika izmests no treniņa. "Ja godīgi, es tajā dienā pirms treniņa runāju ar Doku [Doku Riversu]," atklāts bija Simonss. "Es viņam teicu, ka mentāli neesmu gatavs treniņam. Cerēju, ka viņš sapratīs mani, tomēr viņš pateica, ka darīs pretēji.

Es tiku sodīts par to, ka netrenējos svaru zālē, lai gan fiziski esmu viens no stiprākajiem spēlētājiem komandā. Tomēr viņi mani sodīja par sīkumiem. Jā, es varbūt neizturējos pareizi, bet arī komanda un tās vadība kļūdījās."

Simonss aizvadītajā sezonā zaudēja aptuveni 20 miljonus dolāru, bet spēlētājs atzina, ka viņam tas nav svarīgi: "Nauda man nav svarīga. Šeit vispār nav runa par naudu. Es gribu mieru, gribu būt laimīgs. Gribu būt vietā, kur varu to saņemt. Tas man ir svarīgāk par naudu."

Simonss būs gatavs pievienoties komandai treniņnometnē, kas sāksies šī mēneša beigās. Viņš pievienosies Kevinam Durentam un Kairijam Ērvingam. "Tas būs traki, es nevaru sagaidīt," Simonss izteicās. "Es uzskatu, ka mums ir īpaša komanda. Es domāju, ja mēs spēsim visu pareizi salikt kopā, mēs būsim čempioni!"

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

  +1 [+] [-]

, 2022-09-23 12:14, pirms 2 gadiem
simonsam taisniba tik daudz dalbajobu tiesham neviena cita nba komanda vairak nau

  +2 [+] [-]

, 2022-09-23 12:19, pirms 2 gadiem
Kāpēc viņš vispār lien laukumā vēl? Lauž līgumu un brauc uz Havaju salām atpūsties. būs miers, neviens neko neprasīs, nepārmetīs utt.
Kāda velna pēc, lai kāds viņam vispār palīdzētu? Viņš piekāš komandu, viņš neievēro disciplīnu, viņš atklāti neciena komandas principus un kultūru, kādēļ, lai kāds viņam nāktu pretim?

     [+] [-]

, 2022-09-23 12:28, pirms 2 gadiem
Nabadziņš,kā gan pārdzīvos ar saviem ntajiem ļamiem…”žēl no sirds”!Lai iemācās mest!

     [+] [-]

, 2022-09-23 12:41, pirms 2 gadiem
Taisnība. "Ipaša" gan jāliek pēdiņās, lai cilvēki saprot vārda nozīmi. Šajā gadījumā spēlētāji ar putniem ir īpaša kategorija. Protams ar tik mazu cilvēcisko intelektu sasniegt neko te nebūs iespējams. Fantazēt jau var savā iedomu plakanās zemes pasaulē. Tagad vismaz viņi dzīvo divi uz šīs plakanās zemes. Nebūs šosezon vairs garlaicīgi.