Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Gildžess-Aleksandrs izlaidīs treniņnometnes sākumu, Bolam vēl viena operācija

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Gildžess-Aleksandrs izlaidīs treniņnometnes sākumu, Bolam vēl viena operācija
Lonzo Bols. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Oklahomsitijas ''Thunder'' aizsargs Šejs Gildžess-Aleksandrs savainojuma dēļ izlaidīs treniņnometnes sākumu, bet Čikāgas ''Bulls'' aizsargam Lonzo Bolam nāksies veikt vēl vienu operāciju traumētajam ceļgalam.

Oklahomsitijas ''Thunder'' kanādiešu aizsargs Šejs Gildžess-Aleksandrs ceļgala traumas dēļ izlaidīs treniņnometnes sākumu. Viņa veselības stāvoklis tiks atkārtoti pārbaudīts pēc divām nedēļām. ''Thunder'' pirmssezonas treniņnometni sāks pēc 12 dienām.

Pagājušajā sezonā 24 gadus vecais Gildžess-Aleksandrs bija Oklahomsitijas vienības rezultatīvākais basketbolists ar caurmērā gūtiem 24,5 punktiem.

25 gadus vecais Lonzo Bols iepriekšējo maču aizvadīja 14. janvārī. Pirms pirmās operācijas komanda ziņoja, ka potenciālais aizsarga atlabšanas laiks lēšams no sešām līdz astoņām nedēļām, tomēr aizvadītajā sezonā Bols laukumā neatgriezās. Nu kļuvis zināms, ka savainotajam ceļgalam nepieciešama vēl viena operācija. ''Bulls'' vēstī, ka tā tiks veikta trešdien, bet četras līdz sešas nedēļas pēc tās Bola veselības stāvoklis tiks izvērtēts atkārtoti.

Pagājušajā sezonā Lonzo Bols laukumā izgāja vien 35 mačos, kas ir viņa karjerā zemākais rādītājs, vidēji izceļoties ar 13 punktiem, 5,4 atlēkušajām bumbām un 5,1 piespēlēm.

Izmantotie resursi:
https://www.nba.com/bulls/news/lonz...

     [+] [-]

, 2022-09-22 11:11, pirms 2 gadiem
Žēl, sezonas sākumā buļļu backcorts izskatījas labs, Bōls vecākais normāli krampēja aizsardzībā.