Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

NBA analītiķi: Vestbruks, visticamāk, arī nākamajā sezonā pārstāvēs ''Lakers''

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

NBA analītiķi: Vestbruks, visticamāk, arī nākamajā sezonā pārstāvēs ''Lakers''
No kreisās: Lebrons Džeims (#6), Entonijs Deviss (#3) un Rasels Vestbruks (#0). Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienība Losandželosas ''Lakers'', visticamāk, jaunajā sezonā saglabās tos pašus trīs vadošos spēlētājus, kas bija jau aizvadītajā sezonā, vēsta ārzemju mediji.

Lai gan attiecības starp superzvaigzni Lebronu Džeimsu un Raselu Vestbruku nav lieliskas, abas zvaigznes, kopā ar Entoniju Deivisu, ir visu izrunājušas. Losandželosas trio nonāca pie secinājuma, ka nākamajā sezonā joprojām spēlēs kopā, ja nenotiks nekas negaidīts.

''Losandželosas ''Lakers'' trio Lebrons, Deiviss un Vestbruks sazvanījās grupas zvanā pirmajā NBA vasaras līgas nedēļā. Basketbolisti viens otram pastāstīja savas jūtas, kā arī mērķus, kurus vēlas sasniegt. Trio nonāca pie kopīga secinājuma, ka ir gatavi censties sasniegt iecerēto kopā,'' informēja ''Yahoo Sports'' žurnālists Kriss Heinss.

Jaunais komandas treneris Darvins Hams jau iepriekš minēja, ka galvenie soļi pretī titulam ir Deivisa veselība un Vestbruka spējas spēlēt par labu komandai, nevis individuālajai statistikai.

''Es domāju, ka ''Lakers'' veiks kādu darījumu. Varbūt pat vairāk kā vienu. Viņi varbūt neiegūs Kairiju Ērvingu vai citu superzvaigzni, taču durvis pretī maiņas darījumam ir atvērtas. Eriks Gordons, Badijs Hīlds, Patriks Beverlijs un citi. Tie visi ir spēlētāji, kuri zina savu lomu komandā un dara visu, lai tā uzvarētu,'' sacīja ESPN žurnālists Eidriens Vodžnarovskis ''Get Up'' podkāstā.

Lai arī viena daļa no analītiķiem un žurnālistiem uzskata, ka Vestbruks komandā paliks, otra nav tik pārliecināta par šādu scenāriju.

''Man pietuvināti avoti liecina, ka ''Lakers'' varētu veikt maiņas darījumu ar Ņujorkas ''Knicks'', ja kluba prezidents Leons Rouzs savai vienībai varētu piesaistīt Donovanu Mičelu. Avoti uzskata, ka Ņujorka pēc tam varētu censties atbrīvoties no Džūliusa Rendla. Rendls būtu nākamais ''Lakers'' mērķis, ja klubs nevarētu tikt pie Ērvinga Vestbruka vietā,'' uzskata NBA korespondents Marks Šteins.

''Lakers'' aizvadīto sezonu noslēdza 11. vietā Rietumu konferencē. Klubs tika pie 33 panākumiem 82 mačos un ne vien neiekļuva izslēgšanas spēlēs, bet arī palika aiz ''play-in'' turnīra borta. Komanda nākamajā sezonā lūkos pārsteigt un atgriezties cīņā par titulu.

Izmantotie resursi:
https://sports.yahoo.com/report-lak...

     [+] [-]

, 2022-07-19 09:24, pirms 2 gadiem
Tagad galvenais noturēt izcilos C. Anthony un D. Howard, tad sākuma piecinieks līgas titulam ir nokomplektēts.

     [+] [-]

, 2022-07-19 09:24, pirms 2 gadiem
Viss atkarīgs, vai Durantu spēs aizmainīt. Citādi Kairijs ar Westbriku sēdēs savās vietās atlikušo sezonu.
Ja kāds var Kairiju savākt, tad tas ir Lebrons. Un vesels AD, Lebrons + Kairijs ir labs trio.

     [+] [-]

, 2022-07-19 09:42, pirms 2 gadiem
Īsāk sakot LA arī nākamsezon nekas nespīd !GG!Na*uj Tev to Lebron vajadzēja ,būtu palicis sava Klīvlendā!!

     [+] [-]

, 2022-07-19 09:43, pirms 2 gadiem
vienigais_anonims rakstīja: Viss atkarīgs, vai Durantu spēs aizmainīt. Citādi Kairijs ar Westbriku sēdēs savās vietās atlikušo sezonu.
Ja kāds var Kairiju savākt, tad tas ir Lebrons. Un vesels AD, Lebrons + Kairijs ir labs trio.
Arī bez Kairija trio ir ļoti labs, vairāk jautājums ir par traumām un tās arvien biežāk piemēklē AD un LBJ. Savukārt ar trīs lielajiem līgumiem, pārējiem komandā aš pa minimumu jāspēlē un pēc traumas nav īsti kam pavilkt komandu. Kairijs kopumā būtu tikpat nestabila vērtība, pēdējās sezonas rietumu ķieģelis ir nospēlējis daudz daudz vairāk spēļu nekā Irvings

     [+] [-]

, 2022-07-19 10:07, pirms 2 gadiem
Sāk pārņemt sajūta, ka LAL arī nākamgad neiekļūs PO

     [+] [-]

, 2022-07-19 10:23, pirms 2 gadiem
salming18 rakstīja: Īsāk sakot LA arī nākamsezon nekas nespīd !GG!Na*uj Tev to Lebron vajadzēja ,būtu palicis sava Klīvlendā!!
Es to jau pirms 2 gadiem rakstiju.
Tagad Lakers kā komanda ir satirsta uz vairākiem gadiem. Visa jaunatne un nākotne ir aizmainīta.
Protams, ka jaunajā sezonā nekas nemainīsies - AD būs traumas un RW turpinās mest pa vairoga malām.

     [+] [-]

, 2022-07-19 10:28, pirms 2 gadiem
Robis rakstīja: Arī bez Kairija trio ir ļoti labs, vairāk jautājums ir par traumām un tās arvien biežāk piemēklē AD un LBJ. Savukārt ar trīs lielajiem līgumiem, pārējiem komandā aš pa minimumu jāspēlē un pēc traumas nav īsti kam pavilkt komandu. Kairijs kopumā būtu tikpat nestabila vērtība, pēdējās sezonas rietumu ķieģelis ir nospēlējis daudz daudz vairāk spēļu nekā Irvings
Kairijs, ja spēlē, ir 2x labāks nekā westbroks

     [+] [-]

, 2022-07-19 12:48, pirms 2 gadiem
vienigais_anonims rakstīja: Kairijs, ja spēlē, ir 2x labāks nekā westbroks
Laba piebilde ja! Tur taka omei, kura dzirdot, ka būs trešā nelabvēlīgā laika prognozē, tad šodien nebūs!

     [+] [-]

, 2022-07-19 15:49, pirms 2 gadiem
LeGM vajadzéja tikt valjá no Westbricka