Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Brīvais aģents Dozjērs pievienojas Gobēra un Taunsa ''Timberwolves''

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Brīvais aģents Dozjērs pievienojas Gobēra un Taunsa ''Timberwolves''
Pīdžejs Dozjērs (#35) vēl Denveras ''Nuggets'' formā. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) brīvais aģents Pīdžejs Dozjērs vienojies par saistībām ar klubu Minesotas ''Timberwolves'', vēsta ESPN žurnālists Eidriens Vodžnarovskis.

25 gadus vecais aizsargs līgā ir pavadījis piecas ļoti saraustītas sezonas. Pirmajā viņš divus mačus nospēlēja Oklahomsitijas ''Thunder'' rindās, bet otrajā sezonā sešās spēlēs pārstāvēja Bostonas ''Celtics''.

Pēdējās trīs sezonas viņš pavadīja Denveras ''Nuggets'' rindās un sevi pierādīja kā lielisku komandas spēlētāju. 2020./2021. gada sezonā viņš devās laukumā 50 pamatturnīra mačos, izceļoties ar vidēji 7.7 punktiem, 3.6 atlēkušajām bumbām, 1.8 rezultatīvām piespēlēm, 0.6 pārtvertām bumbām un 0.4 bloķētiem metieniem.

2021. gada decembrī basketbolists gan iedzīvojās priekšējās krusteniskās saites savainojumā un viņa sezona pārtrūka priekšlaicīgi. Nu viņš ir atguvies no traumas, parakstījis līgumu ar ''Timberwolves'' un gatavs spēlēt.

Jāpiemin, ka Denverā Dozjērs spēlēja brīdī, kad tagadējais Minesotas kluba prezidents Tims Konelijs arī pārstāvēja ''Nuggets''. Abi sadarbojušies jau iepriekš un šķiet, ka sekmīgi, jo atkal apvienosies.

''Timberwolves'' aizvadītajā sezonā izcīnīja 46 uzvaras 82 mačos un ierindojās septītajā vietā Rietumu konferencē. Klubs pārvarēja pārspēļu kārtu, taču play-off ievadā sešos mačos atzina Memfisas ''Grizzlies'' pārākumu. Starpsezonā gan krietni uzlabots sastāvs un tāpēc arī cerības uz labāku rezultātu ir lielākas.

Jaunajā sezonā viņš varēs uzspēlēt kopā ar tādiem spēlētājiem kā Rudī Gobēru, Karlu Entoniju Taunsu, Entoniju Edvardsu, Diandželo Raselu un citiem. Lieki piebilst, ka komandas mērķis ir krietni augstāks par iekļūšanu izslēgšanas spēlēs.

Precīzas detaļas par līguma ilgumu un tā kopēju summu gan vēl nav.

     [+] [-]

, 2022-09-18 09:34, pirms 2 gadiem
Artūrs Krišjānis Kariņš = Eikei Karins