Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

''Jazz'' un ''Knicks'' atsākušas pārrunas par iespējamo Mičela maiņu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Jazz'' un ''Knicks'' atsākušas pārrunas par iespējamo Mičela maiņu
Donovans Mičels. Foto: Scanpix/AP

''The Athletic'' ziņo, ka Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Jūtas ''Jazz'' pagājušajā nedēļā atsākusi pārrunas ar Ņujorkas ''Knicks'' par iespējamo Donovana Mičela aizmainīšanu. Pagaidām gan komandas ir patālu no vienošanās panākšanas.

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Jūtas ''Jazz'' šajā starpsezonā piedzīvojusi vairākas izmaiņas. Ar klubu vairs nestrādās līdzšinējais galvenais treneris Kvins Snaiderss, bet vienu no ilggadējiem līderiem Rudiju Gobēru vienība aizmainīja uz Minesotas ''Timberwolves''.

Atsevišķas sarunas notika arī par līdera Donovana Mičela aizmainīšanu un ''The Athletic'' ziņo, ka pagājušajā nedēļā Ņujorkas ''Knicks'' ar Jūtu atsākušas sarunas par potenciālo darījumu. Pagaidām gan puses par neko nav vienojušās un maiņa vismaz drīzumā netiek gaidīta. Kopumā Jūta pret Mičelu vēlas pretī saņemt pārāk daudz. Piemēram, pret Gobēru no Minesotas tā ieguva četras pirmās kārtas izvēles un šī gada 22. drafta numuru. Kluba iekšienē tic, ka pret Mičelu jāiegūst vēl vairāk.

Lai arī par Mičela iegūšanu vēlas interesēties arī tādas komandas kā Šarlotes ''Hornets'', Vašingtonas ''Wizards'' un Maiami ''Heat'', tieši Ņujorka tiek uzskatīta par galveno favorīti gadījumā, ja darījums ar Jūtu notiktu. Pirmkārt, tai ir nepieciešamās pirmās kārtas drafta izvēles, kuras ''Jazz'' tik ļoti vēlas iegūt pretī. Otrkārt, tās rindās tādi jaunie spēlētāji kā Obi Topins un Imanauls Kviklijs atrodas īstermiņa līgumos - apstāklis, kas arī šķiet pievilcīgs Rietumu konferences vienībai.

Donovanu Mičelu ar Jūtas ''Jazz'' saista līgumattiecības līdz 2025./2026. gada sezonas beigām. Iepriekšējā bija pirmā līguma sezona, kurā kopumā piecu gadu laikā basketbolists pelnīs 163 miljonus ASV dolārus. Esošā līguma ietvaros pēc 2025./2026. gada sezonas Mičels var kļūt par neierobežoti brīvo aģentu.

25 gadus vecais Donovans Mičels karjeras laikā laukumā devies 345 regulārās sezonas spēlēs, kurās vidēji metis 23.9 punktus, izcīnījis 4.2 bumbas zem groziem un atdevis 4.5 rezultatīvās piespēles. 39 izslēgšanas mačos spēlētājs vidēji guvis 28.3 punktus un atdevis 4.7 rezultatīvās piespēles.

Izmantotie resursi:
https://theathletic.com/3513884/202...

     [+] [-]

, 2022-08-17 11:29, pirms 2 gadiem
Ja godīgi, tad tas pats Imaunauls(kā rakstā minēts) Kviklijs kā skoreris nav sliktāks par Mičelu, pie nosacījuma, ja viņam dod tik pat lielu spēles laiku un ļauj izmest tik pat daudz metienu. Jā, noteikti nav ne tuvu tik eksplozīvs vai atlētisks kā Mičels, taču, ejot pamatā un spēlējot 35+ minūtes, tos pašus 20+ punktus pa spēli savāktu. Tad jautājums - kāda jēga atdot dārgās drafta izvēles, Kvikliju un/vai Topinu pret čali, kurš tupa liks pa grozu un kačās savus status?!

     [+] [-]

, 2022-08-17 11:57, pirms 2 gadiem
Emilio rakstīja: Ja godīgi, tad tas pats Imaunauls(kā rakstā minēts) Kviklijs kā skoreris nav sliktāks par Mičelu, pie nosacījuma, ja viņam dod tik pat lielu spēles laiku un ļauj izmest tik pat daudz metienu. Jā, noteikti nav ne tuvu tik eksplozīvs vai atlētisks kā Mičels, taču, ejot pamatā un spēlējot 35+ minūtes, tos pašus 20+ punktus pa spēli savāktu. Tad jautājums - kāda jēga atdot dārgās drafta izvēles, Kvikliju un/vai Topinu pret čali, kurš tupa liks pa grozu un kačās savus status?!
NYK jau sen nav intereses uz rezultātiem. ja pievāc pilnu arēnu paskatīties uz 3D statu vācēju, kā Westbricku, ierauj vel kādu flashy danku, publika gaudos kā haskiji, kad kāds nepazīstams mājās ienācis. nauda no ienākumiem>rezultāti.