Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Riverss paraksta līgumu uz vienu sezonu ar ''Timberwolves''

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Riverss paraksta līgumu uz vienu sezonu ar ''Timberwolves''
Ostins Riverss. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Minesotas ''Timberwolves'' parakstījusi līgumu ar aizsargu Ostinu Riversu, informē ESPN žurnālists Eidriens Vodžnarovskis.

Jaunais līgums sportistam paredz saistības ar klubu uz vienu sezonu. Tā viņam garantēs 2.9 miljonus ASV dolāru.

Riverss NBA pievienojās 2012. gadā, kad ar kopējo desmito izvēli viņu draftēja Ņūorleānas ''Hornets'' (tagad ''Pelicans''). 29 gadus vecais basketbolists līgā ir pavadījis jau pilnas desmit sezonas.

Individuāli produktīvāko sezonu viņš aizvadīja 2017. gadā, kad pārstāvēja Losandželosas ''Clippers''. 61 pamatturnīra spēlē viņš izcēlās ar 15.1 punktu, četrām rezultatīvām piespēlēm, 2.4 atlēkušajām bumbām, 1.2 pārtvertām bumbām un 0.3 bloķētiem metieniem vidēji katrā no tām.

Karjeras gaitā viņš ir paguvis uzspēlēt ne vien ''Pelicans'' un ''Clippers'' rindās, bet arī Vašingtonas ''Wizards'', Hjūstonas ''Rockets'', Ņujorkas ''Knicks'' un Denveras ''Nuggets''.

''Nuggets'' bija viņa pēdējā komanda. Aizvadītajā sezonā viņš devās laukumā 67 mačos, izceļoties ar vidēji sešiem punktiem, 1.7 atlēkušajām bumbām, 1.3 rezultatīvām piespēlēm, 0.8 pārtvertām bumbām un 0.1 bloķētu metienu.

Riverss nav punktu vācējs vai izteikts komandas līderis, taču ir prasmīgs basketbolists, kurš ir gatavs darīt visu, lai viņa pārstāvētā komanda tiktu pie panākuma. Karjeras gaitā viņš devies laukumā 655 regulārās sezonas spēlēs un tas vien izsaka viņa nozīmi līgā.

     [+] [-]

, 2022-07-15 19:39, pirms 2 gadiem
bez papuka kā trennera, nekas vairāk kā role player nesanāk.

     [+] [-]

, 2022-07-15 19:40, pirms 2 gadiem
Lieliski MIN, jo pēc divu rotācijas aizsargu aizmainīšanas - Beverlija un bandīta, trūka kāds pieredzējis aizsargs SG pozīcijā, jo nu Nowells vēl nav gatavs lieliem darbiem. Rivers domāju dabūs tādu spēles laiku kādu nedabūtu nevienā citā kokandā.