Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Poups uz vēl divām sezonām pagarina līgumu ar Denveras ''Nuggets''

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Poups uz vēl divām sezonām pagarina līgumu ar Denveras ''Nuggets''
Kentāviuss Kaldvels Poups. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Denveras ''Nuggets'' pagarinājusi līgumu ar aizsargu Kentāviusu Kaldvelu Poupu, informē ESPN žurnālists Eidriens Vodžnarovskis.

Basketbolista jaunais līgums paredz saistības ar klubu uz vēl divām sezonām. Tās viņam garantēs 30 miljonus ASV dolāru. Poupa aģents Ričs Pols ir apstiprinājis šī darījuma patiesumu. Otrā sezona gan ir ''spēlētāja izvēle''.

Poups Denverai pievienojās vien pirms divām nedēļām, kad tur nonāca maiņas rezultātā. Vašingtonas ''Wizards'' viņu aizmainīja pret Vilu Bārtonu un Monte Morisu. Maiņas darījumā gan tika iekļauts arī Išs Smits, kurš laimi nākamajā sezonā izmēģinās kopā ar Kaldvelu ''Nuggets'' rindās.

Poups aizvadītajā sezonā devās laukumā 77 mačos, izceļoties ar 13.2 punktiem, 3.4 atlēkušajām bumbām, 1.9 rezultatīvām piespēlēm, 1.1 pārtvertu bumbu un 0.3 bloķētiem metieniem vidēji katrā no tiem.

Basketbolists NBA pievienojās 2013. gadā, kad ar kopējo astoto izvēli viņu draftēja Detroitas ''Pistons''. Tur viņš pavadīja savus pirmos četrus karjeras gadus. Pēcāk basketbolists pievienojās Losandželosas ''Lakers'', kur kļuva par NBA čempionu. ''Nuggets'' būs viņa ceturtais NBA klubs.

Jāpiemin, ka Poupam bija vēl līgums ar Denveru uz vienu sezonu, taču viņš to pagarināja jau laicīgi. Tas nozīmē, ka basketbolists pārstāvēs klubu nākamās trīs sezonas.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...