Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Nuggets" iemaina Aflalo

"Nuggets" iemaina Aflalo
Ārons Aflalo
Foto: AFP

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) klubs Denveras "Nuggets" ieguvis aizsargu Āronu Aflalo un uzbrucēju Volteru Šārpu, kā arī naudas summu, pretī uz Detroitas "Pistons" atdodot izvēli draftā.

Denveras "Nuggets" darījumā ar Detroitas "Pistons" ieguva aizsargu Āronu Aflalo, uzbrucēju Volteru Šarpu un 350 000 ASV dolāru, pretī atdodot izvēli 2011. gada NBA drafta otrajā kārtā. "Nuggets" galvenokārt darījumu veica, lai iegūtu Aflalo, kurš būs aizstājējs aizsardzības speciālistam Dantejam Džounsam, kurš pārcēlās uz Indiānas "Pacers". Savukārt Detroitas mērķis šajā darījumā bija atbrīvot naudu, lai varētu pastiprināt sastāvu ar kādu spēlētāju.

Pēc šī darījuma Detrotais klubam būs aptuveni 3,5 miljoni ASV dolāru, lai parakstītu līgumu ar kādu spēlētāju. Kā potenciālie kandidāti tiek minēti Drū Gudens un Glens Deiviss. Denveras "Nuggets" jaunieguvums Ārons Aflalo aizvadītajā sezonā 74 spēlēs vidēji guva 4,9 punktus, bet Volters Šarps laukumā izgāja tikai astoņās spēlēs, atzīmējoties ar vidēji vienu punktu.

"Nuggets" viceprezidents Marks Varkenteins norādīja, ka Aflalo lielākoties pildīs līdzšinējās Danteja Džounsa funkcijas: "Cilvēki var sagaidīt enerģisku aizsardzības spēlētāju, kurš var realizēt metienus. Šis ieguvums lielā mērā aizstās Danteju Džounsu." Interesanti, ka pirms Aflalo iemainīšanas "Nuggets" vadība konsultējās ar Čonsiju Bilapsu, kurš bija Aflalo komandas biedrs Detroitā. Bilapsa atbilde bija vairāk kā pozitīva.

Izmantotie resursi:
denverpost.com
espn.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-07-14 11:34, pirms 15 gadiem
Forest's rakstīja: Es zinu!! Nuggets. aizdodat Latvijai tos 3,5 mljonus uz %. Latvija tak visiem atdos vissmaz par 50 % vairaak!! Jūs labi nopelnīsiet!
Tikai viena problēma - Nuggets darījumā saņēma 350 000 $

Bet Detroitai gan brīvie līdzekļi vēl ir 3,5 milj. $

     [+] [-]

, 2009-07-14 11:46, pirms 15 gadiem
Neticu, ka Gūdens spēlēs par 3,5 ļimoniem, domāju, ka var dabūt lielāku līgumu.

     [+] [-]

, 2009-07-14 12:21, pirms 15 gadiem
nesaprotu maiņu uzskatiju ka affallo un stakijs ir perspektīvi un ka vel potenciali speletaaji bet re ka iemaina
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja