Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

ASV izlases vadība cenšas pierunāt Holideju dalībai Parīzes olimpiskajās spēlēs

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

ASV izlases vadība cenšas pierunāt Holideju dalībai Parīzes olimpiskajās spēlēs
Drū Holidejs. Foto: Boston Celtics

Amerikas Savienoto Valstu basketbola izlases vadība cenšas pierunāt Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Bostonas "Celtics" jaunpienācēju Drū Holideju dalībai Parīzes olimpiskajās spēlēs.

ASV izlases direktors Grānts Hils un viņa padotie cer, ka Drū Holidejs piekritīs nākamajā vasarā doties uz olimpiskajām spēlēm, taču 33 gadus vecais basketbolists vēl nav izlēmis.

2021. gada vasarā amerikāņi tika kronēti par Tokijas olimpisko spēļu čempioniem, un valstsvienības vadība uzskata, ka Holidejs bijis otrs svarīgākais basketbolists komandā – tūdaļ aiz turnīra MVP Kevina Durenta. Augstu tiek vērtēta Holideja spēle aizsardzībā, prasme veidot saspēles uzbrukumā un līdera dotības.

Tokijā viņš piedalījās visās sešās spēlēs, piecas sākot starta pieciniekā. 26 minūtēs Holidejs vidēji izcēlās ar 11,8 punktiem, 4,8 atlēkušajām bumbām un 3,8 rezultatīvām piespēlēm, būdams komandas līderis.

Lebrons Džeimss, Kevins Durents, Stefens Karijs, Džoels Embīds, Džeisons Teitums – tikai daži no basketbolistiem, kuri pauduši gatavību spēlēt Parīzē. Kā vēstī ESPN, tad ne visas zvaigznes, kuras izteikušas vēlmi piedalīties olimpiskajās spēlēs, saņems uzaicinājumu.

Holidejs šajā vasarā kļuva par Kristapa Porziņģa komandas biedru, abiem tiekot aizmainītiem uz Bostonas "Celtics". Holidejs iepriekš pārstāvēja Milvoki "Bucks", pagājušajā sezonā gūstot 19,3 punktus un izcīnot 5,1 atlēkušo bumbu. Viņš piecas reizes iekļauts sezonas simboliskajā aizsardzības izlasē.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/olympics/story...

  -1 [+] [-]

, 2023-10-09 21:16, pirms gada
“ASV izlases direktors Grānts Hils…” Nopietni? GrĀnts Hils? Grānts Hils dzēra Sprāit?😂😂😂

     [+] [-]

, 2023-10-09 22:12, pirms gada
MIL vēl īsti nesaprot, ko zaudējuši atdodot Džrū.

Un autoriem vajadzētu piedomāt pie vārdu izrunām. Viņš nav nekāds Drū. Viņš ir Džrū par ko arī ir speciālas intervijas viņam, kur māca izrunāt viņa vārdu. Jo ģimene viņam to iedeva špešal, jo gribēja, lai visiem bērnien vārds sākas ar J, bet izdomāja saukt par Drū, bet tas nesaskanēja ar J tradīcijām, tāpēc pielika priekšā J un veidojas Jrue.

     [+] [-]

, 2023-10-10 20:06, pirms gada
Holidejam ļoti patīk brīvdienas vienkārši un tamdēļ tāds viņam uzvārds !