Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Kers: "NBA pavadītajos 32 gados droši vien esmu redzējis vairāk nekā 20 kautiņus"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Kers: "NBA pavadītajos 32 gados droši vien esmu redzējis vairāk nekā 20 kautiņus"
Stīvs Kers. Foto: AP/Scanpix

Tuvojoties Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) sezonai, par apspriestāko sarunu tematu kļuvis kautiņš čempiones Goldensteitas "Warriors" treniņā. Galvenais treneris Stīvs Kers izteicies, ka ar sekām tikt galā būtu vieglāk, ja video nebūtu nopludināts internetā.

"Ir ļoti svarīgi lietas paturēt komandas iekšienē. NBA esmu vairāk nekā 30 gadus, esmu redzējis visādas trakas lietas. Kad tās tiek paturētas komandā, tikt galā ir vieglāk," pauda Stīvs Kers, kurš spēlētāja karjeras laikā iesaistījās kautiņā ar komandas biedru Maiklu Džordanu.

"Iedomājieties, ja jūsu ģimenes strīda laikā blakus būtu kamera. Vai tiešām gribētu, lai to redz visa pasaule? Nē, protams, ka nē. Jūs ar to gribētu tikt galā ģimenes lokā," pauda 57 gadus vecais speciālists, kurš spēlētāja un trenera karjeras laikā par NBA čempionu kļuvis deviņas reizes.

"32 gadu laikā droši vien esmu redzējis vairāk nekā 20 kautiņus. Tam nevajadzēja nonākt aiz mūsu treniņu halles sienām, taču video noplūda. Un tā ir problēma," teica Kers. Viņš norādīja, ka pagaidām nav zināms, kad Džordanam Pūlam iesitušais Dreimonds Grīns atgriezīsies komandā. Lēmums Grīnam pamest "Warriors" treniņnometni esot bijis abpusējs.

Izmantotie resursi:
https://basketnews.com/news-179047-...

  +2 [+] [-]

, 2022-10-09 22:44, pirms 2 gadiem
tagad tomēr NBA spēlē Eiropieši un tādas nēģeru izdarības vairs nav pieņemamas

  +2 [+] [-]

, 2022-10-09 23:06, pirms 2 gadiem
Pretīgajam trennerim vajadzētu paskaidrot, kas ir kautiņš un kas negaidīts uzbrukums 🤦🏻‍♂️

  +4 [+] [-]

, 2022-10-09 23:13, pirms 2 gadiem
Kad Suns īpašnieks kko sarunāja, tad nelaime, bet tagad kad džeku reāli varēja smagi savainot ar negaidītu KO, tad vaino filmētāju. Gļēvuļu bars

  +1 [+] [-]

, 2022-10-09 23:26, pirms 2 gadiem
andzadzo2008 rakstīja: Pretīgajam trennerim vajadzētu paskaidrot, kas ir kautiņš un kas negaidīts uzbrukums 🤦🏻‍♂️
Viņš jau noteikti zin labāk,jo pats saņēma no MJ kulaku sejā

  +2 [+] [-]

, 2022-10-09 23:47, pirms 2 gadiem
…esmu redzējis kopā kādus 20 kautiņus, no kuriem aptuveni 19 ir uztaisijis Grīna…

  +3 [+] [-]

, 2022-10-10 00:13, pirms 2 gadiem
Normāla ģimene, kur var sucker punchot kādam pa seju Tas ir k-kāds absurds, tas pats Grīns bļaustās, kad īpašnieks nedod dievs pasaka kādu neapreizu vārdu, kamēr pats reāli fiziski izrēķinās ar komandas biedriem.

  +1 [+] [-]

, 2022-10-10 02:23, pirms 2 gadiem
Parasti izsitējiem un barvežiem ir izdevīgi - ja par viņiem neviens nestučī - tad visu var paslaucīt zem paklaja un turpinat ka vienmēr, nekas nopietns nedraud.

     [+] [-]

, 2022-10-10 07:14, pirms 2 gadiem
Keers smagi aizšāvis garām ar piemēru. Ja kāds ģimenē tiek sists, noteikti cietušais gribētu lai ir filmēts tajā mirklī. Tāpat kā mazi bērni - redzi Pēterītis arī tā darija un tāpēc es arī šādi daru. Būtu iedevuši abiem kkādu sodu, nedaudz norakstijuši pirmās 10 spēles un miers. Bija tak visai nesen arī, kad Mirotičam žokli salauza pirmssezonas treniņos. Iedeva sodus, vienu aizmainija un miers. Čempioniem sezona būs ļoti smaga, vēl nesākusies. Tagad vēl KD vajadzētu atvērt muti un pateikt, ka iekš GSW šī ir norma un tāpēc viņš devās uz BKN

     [+] [-]

, 2022-10-10 07:25, pirms 2 gadiem
Kopumā kārtīgi apskatoties video, Greens nav viens bez vainas, Pools visu laiku kaut ko baigi komentē. Izskatās, ka Greens ir gājis darīt savu policista darbu tikai sanāca pārcensties. Iedomāsimies, ka Pools stāv laukuma malā un ļoti skaisti liek trīsstāvīgos ar apvainojumiem Curry vai Thomsona virzienā - uzreiz Greena izdarības izskatās maigākas.

     [+] [-]

, 2022-10-10 08:21, pirms 2 gadiem
andzadzo2008 rakstīja: Pretīgajam trennerim vajadzētu paskaidrot, kas ir kautiņš un kas negaidīts uzbrukums 🤦🏻‍♂️
Ko tad Grīnam vajadzēja darīt?

Pasaukt Keru vai No nonsence Kītu Pītersonu, lai iedot komandu - FIGHT?

Nebija jau Jokiča gājiens no muguras....

     [+] [-]

, 2022-10-10 08:25, pirms 2 gadiem
varenais_eksperts rakstīja: Normāla ģimene, kur var sucker punchot kādam pa seju Tas ir k-kāds absurds, tas pats Grīns bļaustās, kad īpašnieks nedod dievs pasaka kādu neapreizu vārdu, kamēr pats reāli fiziski izrēķinās ar komandas biedriem.
Tu vispār zini, ko nozīmē sucker punch?

Šeit tak bija jau saķērušies un nekāds tur suckers vairs nesanāk.

     [+] [-]

, 2022-10-10 10:07, pirms 2 gadiem
Ja to piemēram izdarītu DiVinčenzo, tad jūs redzētu pilnīgi citu attieksmi un rīcību. Nevienlīdzība un diskriminācija NBA ir iegājusi jaunā līmenī! Ja tu esi balts īpašnieks, tad tevi pazemos un padzīs par sen pateiktiem nepareiziem vārdien, kuri sen jau nožēloti, bet sniegpārsliņas nespēs rimties un panāks savu šajā sapuvušajā liberastu organizācijā. Bet kad Harells rasistitski uzbruka Dončičam, tad bija apbrīnojams klusums, visi kā ūdeni mutē ieņēmuši. Kaut kāds rezervists paliek gan komandā gan līgā, nevienam nav iebildumu. Jautājums cik vēl tālāk ies NBA un ESPN, kur izmeta balto raidījuma vadītāju, jo neomarksistiskie liberasti pieprasīja melnu raidījuma vadītāju.

     [+] [-]

, 2022-10-10 11:47, pirms 2 gadiem
Šāds spēlētājs nedrīkst palikt nesodīts. Un nekāda maiga tēvišķa parunāšanās nelīdzēs. Kers runā, kā tāda veca ome.