Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Kemba Vokers nav saņēmis zvanus no NBA komandām un gaida savu iespēju

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Kemba Vokers nav saņēmis zvanus no NBA komandām un gaida savu iespēju
Kemba Vokers. Foto: AFP/Scanpix

Aizsargs Kemba Vokers, kurš gatavojas līguma izpirkšanai no Detroitas "Pistons" puses, atzinis, ka neviena no Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandām ar viņu nav sazinājusies. 32 gadus vecais spēlētājs pauda, ka par karjeras beigšanu vēl nedomā.

Pagājušajā sezonā Kemba Vokers pārstāvēja Ņujorkas "Knicks", 37 spēļu laikā izceļoties ar 11,6 punktiem un 3,5 rezultatīvām piespēlēm. Jūlijā viņš tika aizmainīts uz Detroitas "Pistons", un sagaidāms, ka aizsarga līgums tiks izpirkts. Mazāk nekā divas nedēļas pirms jaunās sezonas sākuma 32 gadus vecais basketbolists atzina, ka nezina, kur spēlēs.

"Ja runājam par karjeras beigšanu, tad uzskatu, ka manī vēl palikušas pāris sezonas. Tāpēc par karjeras beigām nedomāju. Šobrīd gaidu, bet neviens ar mani nav runājis," sacīja Vokers. Viņš četras reizes piedalījies Zvaigžņu spēlē, bet pēdējos gados cīnījies ar ceļgala savainojumu.

"Manā bākā vēl ir degviela. Jūtos lieliski. Esmu drošs, ka man vēl tiks dota iespēja. Nekur nesteidzos. Turpinu strādāt un cenšos justies tik labi, cik labi vien iespējams. Tikai gaidu savu iespēju," pauda Vokers. "Gribu tikai spēlēt basketbolu. Nav svarīgi, vai nāksies sākt uz soliņa. Es savu karjeru sāku uz soliņa. Kuru tas uztrauc?"

Izmantotie resursi:
https://www.nbcsports.com/boston/ce...

  +1 [+] [-]

, 2022-10-09 18:32, pirms 2 gadiem
Uz lakers

     [+] [-]

, 2022-10-09 22:23, pirms 2 gadiem
Viņiem jau trīs ir.

     [+] [-]

, 2022-10-09 23:26, pirms 2 gadiem
Vispār jau viņš nevar vai vnk negrib vienoties ar Pistons par izpirkuma summu

     [+] [-]

, 2022-10-10 10:14, pirms 2 gadiem
Nu ja, kamēr vēl ir pieraksts Detroitā, viņš var saukt sevi par NBA spēlētāju. Tiklīdz vienosies par izpirkumu, tā būs ārā no līgas. Tā pat kā Melo. Un iespējams nākamgad arī Westbruks būs ārā. Vienosies par izpirkumu tikai, ja būs reāls piedāvājums no kādas komandas. Bet nu var sanākt gaidīt ilgāku laiku, kamēr kādai komandai savainosies viens PG. Kaut kādu uzbrukumu viņš protams vēl var iedot otrajā pieciniekā. Aizsardzību jau nē. Šarlote labāk testē nespējnieku D.Smitu nekā dod minimālo līgumu savai vecajai zvaigznei. Varbūt tur kad neiedeva lielo līgumu, Kemba kko sliktu pateica.