Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Grīns pēc incidenta ar Pūlu atvainojas viņa vecākiem un plāno distancēties no komandas

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Grīns pēc incidenta ar Pūlu atvainojas viņa vecākiem un plāno distancēties no komandas
Dreimonds Grīns. Foto: Bay Area News Group/TNS/Sipa USA/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempiones Goldensteitas ''Warriors'' spēka uzbrucējs Dreimonds Grīns pēc incidenta ar komandas biedru Džordanu Pūlu plāno pāris dienas distancēties no komandas, vēsta ESPN.

''Jāsāk jau ar to, ka es rīkojos ļoti nepareizi,'' sacīja Grīns, atvainojoties Pūlam un viņa ģimenei.

Grīns trešdien nonāca mediju redzeslokā pēc tam, kad komandas treniņā sastrīdējās ar komandas biedru Pūlu. Abi apmainījās ''laipnībām'', pagrūstījās un pēcāk sekoja brutāls sitiens Grīna izpildījumā. Pēcāk videoklips, kurā redzams kā Grīns fiziski ietekmē savu kolēģi tika nopludināts internetā un nu ''Warriors'' situāciju izmeklē, lai vainīgo sodītu pēc pilnas programmas.

''Visam incidentam līdz nāk milzīgs apkaunojums. Ne tikai es jutos apkaunots, bet arī visi komandas biedri, ''Warriors'' organizācija un Džordana vecāki. Viņa ģimene šo video redzēja. Viņa māte, viņa tēvs to redzēja. Ja mana māte būtu redzējusi šo video, es zinu kā viņa būtu jutusies,'' turpināja Grīns.

Komandas ģenerālmenedžeris Bobs Maierss jau informēja, ka ''Warriors'' ar spēļu diskvalifikāciju sportistu nesodīs. Ja vien NBA neizlems piemērot šādas sankcijas, tad Grīns Goldensteitu pārstāvēs jau pirmajā regulārās sezonas spēlē. Maierss plāno lemt par soda apmēriem privāti.

Maierss arī informēja, ka konfliktam nebija nekādas saistības ar basketbolistu līgumiem vai potenciālajām algām. Tas esot bijis vienkāršs strīds treniņā, kurš noslēdzies ne tā kā parasti.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

  +4 [+] [-]

, 2022-10-09 02:44, pirms 2 gadiem
ēzelis paņems atvaļinājumu, lai sadziedētu roku?

  -1 [+] [-]

, 2022-10-09 07:10, pirms 2 gadiem
Es saprotu, Ozolam vajadzēja atvainoties zēna mātei, jo viņai tika vēlēta nāve, bet ko šeit pie pieaugušiem tēvaiņiem? Tā atvainošanās mātēm no pieaugušo puses izklausās smieklīga. Bet tāda laikam viņu kultūra, mātei būt klātesošai visur.

     [+] [-]

, 2022-10-09 11:45, pirms 2 gadiem
Un ja Pūls pēc tā mērkaķa uzbrukuma krītot būtu atsitis galvu pret kādu cietu vietu un kļūtu par invalīdu, tad arī teiktu ka pats Pūls vainīgs, ka pats paslīdēja u.t.t..
To atvainošanos lai bāž sev dir.ā tas noziedznieks. Viennozīmīgi izslēgt no līgas un vēl kompensāciju Pūlam kādu miljonu(naudas jau daudz tam mēslam, lai tik maksā).

     [+] [-]

, 2022-10-09 13:19, pirms 2 gadiem
Ar to grib panākt mazāku sodu no NBA . Tur nav nekādas nožēlas..

  +2 [+] [-]

, 2022-10-09 14:25, pirms 2 gadiem
Neģēri var izvilkt no ghetto, bet ghetto nevar no neģēra dabūt laukā.

     [+] [-]

, 2022-10-09 14:29, pirms 2 gadiem
Nesaprotu ko GSW izmeklē par video autoru? Kas gribēja tas filmēja. Vai tad es nevaru iet uz sētas līgas maču un filmēt? Neesmu dzirdējis.

     [+] [-]

, 2022-10-09 14:47, pirms 2 gadiem
Karoč skaidrs ka GSW šogad nebūs čempji

     [+] [-]

, 2022-10-09 15:43, pirms 2 gadiem
KevinDurant#35 rakstīja: Neģēri var izvilkt no ghetto, bet ghetto nevar no neģēra dabūt laukā.
to par žīdiem teica, bet nu jā.

     [+] [-]

, 2022-10-09 19:21, pirms 2 gadiem
Divas dienas distāncēsies. Ha ha. . .