Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

''Hawks'' arī otrajā pārbaudes mačā sagādā bukiem galvassāpes, Jangam 31+6

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

''Hawks'' arī otrajā pārbaudes mačā sagādā bukiem galvassāpes, Jangam 31+6
Trejs Jangs. Foto: AFP/Scanpix

Otro savstarpējo pārbaudes spēli pirms gaidāmās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) sezonas aizvadīja Milvoki ''Bucks'' un Atlantas ''Hawks'' basketbolisti. Cīņa norisinājās Abu Dabi un tajā ar rezultātu 118:109 pārāka bija ''Hawks''.

• Lielisku spēli aizvadīja Atlantas kluba līderis Trejs Jangs, kurš komandas ceļu uz panākumu bruģēja ar 31 punktu (1p. 2/2, 2p. 4/6, 3p. 7/9), sešām rezultatīvām piespēlēm, vienu atlēkušo bumbu, vienu bloķētu metienu un arī vienu pārtvertu piespēli.

• ''Bucks'' tikmēr sargāja savu līderi Janni Adetokunbo un ļāva viņam atpūsties. Līdz ar to līdera statusu uzņēmās Bobijs Portiss, kurš maču noslēdza ar 15 punktiem (2p. 6/10, 3p. 1/4) un piecām atlēkušajām bumbām.

• No Atlantas vadošajiem spēlētājiem maču tikmēr izlaida Bogdans Bogdanovičs un Dežonte Marejs.

• Rezultāts neatainoja situāciju laukumā. Atlantas kluba pārsvars uz brīdi trešajā ceturksnī bija pat 23 punkti. Milvoki atguvās noslēdzošajā nogrieznī, kad ''Hawks'' savus līderus jau bija nosūtījusi atpūsties.

• ''Bucks'' zaudēja par spīti tam, ka komanda savāca par sešām atlēkušajām bumbām un trim rezultatīvām piespēlēm vairāk. Pievīla kļūdas, kas Milvoki komandai bija par desmit vairāk.

• Uz maču Abu Dabi ieradās arī vairāki leģendāri basketbolisti. To vidū bija Šakils O'Nīls, Vinss Kārters, Kriss Bošs un citi.

Pilnā spēles statistika: ŠEIT

     [+] [-]

, 2022-10-09 11:34, pirms 2 gadiem
Jangs ir varonis-Līdz Playoff!