Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

''Roma'' meklē sponsorus Barnjāni iegādei

Ivars Grīnbergs
Ivars Grīnbergs

''Roma'' meklē sponsorus Barnjāni iegādei
Andrea Barnjani Itālijas izlases sastāvā
Foto: fip.it

Toronto ''Raptors'' centrs Andrea Barnjāni apsver iespēju lokauta laikā spēlēt savā dzimtenē Itālijā. Diemžēl galvenajiem pretendentiem Virtus ''Roma'' šī spēlētāja iegādei ir vajadzīga visai nopietna sponsoru palīdzība.

Virtus ''Roma'' īpašnieks Klaudio Toti apstiprina, ka šobrīd notiek sarunas starp klubu un ''Raptors'' centra spēlētāju Andrea Barnjāni. Barnjanī ir pirmais Eiropietis, kas draftēts ar 1. kārtas numuru, šāds spēlētājs ne tikai uzlabotu, jebkura kluba mārketingu, bet palīdzētu izcīnīt lielas uzvaras.

Klaudio Toti apgalvo, ka: ''Pašlaik norisinās sarunas ar Barnjāni, manuprāt ja viņš parakstīs līgumu ar kādu klubu Itālijā, tā būs tieši ''Roma.'' Barnjāni ir dzimis un audzis Romā. Protams ja Barnjāni piekritīs darījumam mums būs vajadzīga sponsoru palīdzība, jo nevēlamies pārdod tikai viņa spēļu formas un ietirgot vairāk biļešu, viņš mums būs vajadzīgs, lai izcīnītu uzvaras.''

Pēdējo sezonu Barnjāni aizvadīja Toronto ''Raptors'' vienībā, vidēji spēlē gūstot 21,4 puntus, izcīnot 5,2 bumbas un 1,8 reizes rezultatīvi, piespēlējot komandas biedriem.

Izmantotie resursi:
Virtus Roma Needs Sponsors for Bargnani |...

     [+] [-]

, 2011-10-09 02:28, pirms 13 gadiem
Nu ja Kobe piekritis, tas skaidrs, ka nesanāks Barnjani